| annna27claudia a întrebat:

E adevărat ca ochii care nu se vad se uita?
Stau cu gândul ca persoana aceea m-a uitat dat fiind faptul ca nu ne-am vazut de ceva timp

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

­nu

| Forneticugem a răspuns:

Nu este adevărat sti de ce? Pentruca i-ai văzut nu ai cum săi uitit mai ales dacă sunt ochi aia pe care mori pentru ei mori nu altceva mori nu ai cum săi uiti eu dacă masi uita o data in ochi ei toată viața mea asi avea liniște umbra săi văd toată viața mea asi avea liniște am obsit groaznica de rău nu mai știu nici eu ce sa mai facă unde sama duc ce drum sa apuc sunt rupt de tot si împrăștiat peste tot

Nu poți uita ochi le care îi iubești cu adevărat aia te bătaie te mama mama nu ai idee ce inseamna cât înseamnă sa vezi ochi pe care îi iubești cu adevărat ochi aia nu-i poți uita îi cauți peste tot ochi aia îi cauți in așa fel ca nu-ti poți închipui nu-ti poți da seama in așa fel îi cauți ca nu ai idee nu poți uita ochi pe care îi iubești cu adevărat ochi aia sunt totul ochi pe care nu-i vezi te stingi te faci scrum

Nu nu se uită ochi ăia nu se uita niciodiată ochi aia rămâne in tine și te mănâncă de viu te faci scrum te faci una cu pământul Când vezi ochi pe care îi iubești cu adevărat ca plângă te făcu praf scrum când vezi ochi pe care îi iubești cu adevărat Fericiți lumea este a ta

| mgtow a răspuns:

Mai mare e tentatia sa te caute daca tu nu o cauti. Indiferenta o face sa prinda interes mai mult

Nu-i uiti niciodată nu ai cum

Ochi pe care îi iubești cu adevărat nu-i uiti niciodată

Ochi ei sunt lumina mea

| Lukasssz a răspuns (pentru Forneticugem):

Bro, tu esti depresiv?

| Forneticugem a răspuns (pentru Lukasssz):

Lost

| Lukasssz a răspuns (pentru Forneticugem):

For forever?