Nu prea e ok. Mi s-a intamplat si mie. Mai dadeam ador la alte fete si pe urma imi facea iubita capul mare. Cu timpul am inteles ca nici mie nu mi-ar fi convenit daca ea facea asa ceva. O sa inteleaga si iubitul tau cu timpul. Explica-i treaba asta frumos si calm si o sa inteleaga.
Da.E normal sa ii faci complimente cuiva cat timp nu e ceva mai mult.Gandeste-te cat de bine se poate simti acea persoana daca primeste comentarii de genule o opinie proprie
Numa celor gelosi si care nu au incredere in partenerul lor nu li se pare corect.
Veszi tu, am ajuns sa suspectam orice gest al partenerului. Am o ruda mai indepartata de-a sotiei de aceiasi varsta cu mine - femeie. Cand ma suna, primele vorbe sunt: "Ce faci iubitule?" La unele persoane le-au intrat in vorbire asemenea vocabule si nici nu-si dau seama ca le folosesc.
Cum sa nu însemne? Cum își permite sa dea ador și comentariu cu inima și pupici ca drăguț și nu știu ce chestii?
"Cum își permite?" Frațicaaaa, calm! Nu e cățel! Să dea ador cui o vrea. Eu dau ador oricui si nu inseamna ca le vreau pe toate. De fapt nu o vreau pe niciuna, pricepi? Doar imi place poza/persoana. Nu mai lua treaba asa in serios.
Din ce zici tu că-i trimite, inimioare & pupici (parcă asta inseamna : * ), nu mai e mult până încep să schimbe și mesaje, tot ca amici sau frați...
Ce să însemne? Înseamnă că nu te prea respectă și nu-i prea pasă dacă te pierde (dacă știe că te deranjează, dar el/ea continuă).
Un pic! Când nu ai, cam toti "aruncăm" cu inimioare, in stânga și in dreapta, oricui, fără niciun interes. Iar pe Instagram, vrei/nu vrei, dai ...inimioare. E singurul simbol ce-l au. ))
E normal atata timp cat e virtual
daca devine realitate si actuala nu e mai frumoasa
se face update de soft instant pentru ultima versiune
Dă-o încolo de gelozie. Ca ma certai urat cu ea. Ca de când pana când etichetează un băiat în poze sa para ca el a fost cu ea acolo unde i-a făcut pozele.
Cu asemenea comentariu poti sa te iei de mana cu ala pe care l-a inselat iubita ( s-a uhuuu cu altul si dupa ii zicea la telefon lu asta ca il iubeste. Nu e normal ce face, atata timp cat esti intr-o relatie de ce te-ar interesa in modul ala alte persoane? Mai na, daca faci asa ceva spune multe despre caracterul tau
N-ai inteles nimic. Sensul spuselor mele este altul. Dar nici eu nu am inteles ce ai vrut sa spui.
RAY întreabă: