Buna
ce intelegi prin relatie serioasa?
daca te referi sa intretii relatii sexuale, eu zic sa mai astepti sa te dezvolti din toate punctele de vedere..nu te grabi si nu te lua dupa fetele care se grabesc.
O seara buna
Da este normal, depinde ce intelegi prin relatie serioasa :-s
Daca "relatia" se refera la lucruri inocente atunci da e normal
Dar daca ne referim deja la sex sau alte chestii nu nu e normal, e o problema deja.
Bafta si ai grija de tine!
)) si ce facea? iesea cu gagica-sa si se jucau cu masinutele si papusile? ))
Draga mea, ce stii tu despre dragoste la 13 ani? Nu, nu este normal sa ai o relatie serioasa la varsta asta. Toate fetitele va considerati atat de mature, atat de trecute prin viata, dar nu e deloc asa. eu iti sugerez sa lasi lucrurile astea deoparte deocamdata. Gandeste-te la o relatie serioasa pe la 16-17 ani, sau macar cand treci la liceu.
De ce nu? Adica eu am avut prima (singura) relatie serioasa la 14 ani jumate si o am si acum (19 jumate)..insa, in legatura cu relatiile sexuale, e cam devreme. trebuie sa mai astepti. Daca baiatul e de varsta apropiata va doresc sa va iubiti toata viata! daca e cu mult mai mare (5-10 ani) cel mai probabil e sa vrea altceva de la tine, stiu ca acum si la 13 ani fetele sunt foarte bine dezvoltate. Sper doar sa fie primul caz!
La 13 ani nu cred ca poti avea o relatie serioasa si nici nu cred ca esti capabila de asa ceva la varsta pe care o ai acum. O relatie serioasa si de lunga durata se bazeaza pe respect, intelegere, iubire, iar la varsta ta nu cred ca se poate pune problema de asta, esti inca un copil. Gandeste-te la o relatie serioasa pe la 17-18 ani nu acum.
E destul de normal. Bine, nu prea se poate numi relatie serioasa dar da e normal
afrodita3333 întreabă:
anonim_4396 întreabă: