Nu prea e normal, deoarece asta inseamna ca iubesti proiectia online a acelei persoane.Totusi,poate fi si un caz fericit, astfel incat ce e in online corespunde cu realitatea.Ar fi until sa stabiliti o intalnire fata in fata.
Dacă nu s-au văzut nici în poze atunci fiecare iubește ce își imaginează el cum arată celălalt.
Tot aia este pentru un băiat dacă pui poze modificate să te facă mai frumoasă.
Eu cred ca iubeste pasarica ta. asta cred ca iubeste si numai gandul unui film vazut la tine il infioara. E un dobitoc, da-i jet si block.
Sa iubesti la 15 anisori?
Doamne, dar tu esti atat de mica de nici habar ce-i aia dragoste, nu ai.
Cine-i asta care-ti spune ce vrei tu sa auzi online?
Vreun proxenet sau pedofil...ca alta explicatie sa-si arate fata pe real, nu vad de ce sta ascuns.
Stai departe de astia, ca-ti aduc numai nenorociri!
Se dau drept tineri de varsta ta apropiata, cand ei sunt d efapt trecuti de prima tinerete si-ti spun numai lcururi frumoase ca sa te atraga sis a te fure sau violeze.
la 15 anisori nu ai tu prea multa minte si nici experinat de vaiata, de aceea ti se pare ca esti indragostita!
Poate fi o iubire, dar nu e o iubire autentică, completa, țu te poți îndrăgosti de ceea ce gândește el, dar din spatele calculatorului nu îți poți exprima și emoțiile, gesturile, adică te îndrăgostești de o forma a imaginației tale către acel băiat, nu de însuși băiatul in sine, așa cum e el cu tot cu trup și emoții și gesturi și tot tacâmul.
Revin cu o completare, fiindca totul e negativ pe aici prin comentarii. Una din prietenele mele a inceput sa vorbeasca cu cineva de pe un joc, dintr-o tara straina.Si au hotarat sa nu-si trimita poze cu ei, sa fie totul surpriza cand se intalnesc fata in fata, ceea ce s-a intamplat dupa 1 an. Mentionez totusi ca atunci prietena mea avea 20 de ani.In prezent inca sunt impreuna, ea locuieste cu el, s-a mutat din Romania.Deci da, se poate, chiar daca foarte rar. Si-au dat seama ca iubirea in adevaratul sens a aparut abia mai incolo, si ca ce considerau ei la inceput iubire, de fapt era cel mult un atasament mai puternic.
Fiindca esti inca la o varsta frageda, propune o intalnire intr-un loc public si anunta-i pe parintii tai, mai ales daca persoana e din alt oras. Iti poti anunta si cativa prieteni, avand locatia activa pe telefon. E important sa fii precauta, sa evitam tragedii care vor sfarsi la tv, adica la stirile de la ora 18.
Pentru cei inecati in telefoane si social media, este normal.
Mai demult, tinerii se indragosteau de actorii din filme.