anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal sa nu imi mai pot iubi parintii dupa ce m-au lovit pe perioada cand am fost mic? Nici macar sa nu mai am incredere in ei. Dau funda.(acum sunt ok nu e nevoie sa va ingrijorati, sunt doar curios).

46 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ţi-ai găsit şi tu cu cine să intri în polemică pe site-ul ăsta...

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce vrei să te compari cu alții când este vorba de relația ta specială pe care o ai cu părinții tăi?

| Mosotti a răspuns:

Logic ca e normal sa nu-ti mai iubesti parintii dupa ce au facut. Ptr ca astia nu-s parinti, pentru ca prin asta pot distruge un copil pe viata.

E una cand copilu e rau si obraznic, ca acolo si eu mai sunt de acord cu o corectie daca nu merge deloc altfel, dar nu aiurea.

| Lukasssz a răspuns:

E f. okey.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, este normal.

| 1997onur a răspuns:

Absolut normal.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu specifici clar in ce fel ai fost lovit cand ai fost mic. Cred ca aproape toti de aici ne-am luat bataie de la parinti, nu pentru ca ne urasc, ci pentru a ne invata o lectie sau pur si simplu pentru ca erau frustrati de ceva.

| Alex780 a răspuns (pentru Mirel4412):

Efectiv de fiecare data cand faceam o greseala, puteam sa scriu si o litera prost, ca imi luam mare palma

| Mirel4412 a răspuns:

Jassmina, te rog fugi la culcare ca la varsta ta mi-ar fi rusine sa gandesc asa. La 15 ani si eu faceam bani singur, nu m-a afectat cu nimic. Oamenii se pot maturiza mult mai devreme, dar mintea ta ingusta de "occidental" nu poate realiza asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este esențial ca, atunci când ești copil sa primești multă afecțiune, atentie, înțelegere, nu sa fi bătut, bătut din chestii nesemnificative, ai rămas cu o repulsie vizavi de părinții tăi; este perfect normal dacă tot ai fost în repetare rânduri bătut, înjosit în loc sa fi iubit de către ei în cel mai important moment al vieții tale. Sa ști ca problemele psihice, Traumele cum ar fi abuzurile verbale, fizice din copilărie se produc; în adolescenta se cristalizează și la maturitate reiese la suprafață toate problemele cauzate de factorii de mediu din copilărie, de cele mai multe ori astfel de probleme de natura psihica ii urmăresc toată viata pe acești indivizi.
Este o repulsie pe care o reprimi în acest moment, actele lor te au făcut sa ai o atitudine mai rece și disprețuitoare fata de dânșii într-un mod justificat.

| nevermatch a răspuns:

Da.

| Ștefaniq a răspuns:

Da, e normal.

| anonimus010101110 a răspuns:

Nu este de loc normal, probabil s-a intamplat ceva si esti suparat doar acum pe moment, iti v-a trece intr-o perioada de timp, doar nu te mai gandi la trecut, sunt sigur ca parinti tai tin la tine