anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal sa nu imi mai pot iubi parintii dupa ce m-au lovit pe perioada cand am fost mic? Nici macar sa nu mai am incredere in ei. Dau funda.(acum sunt ok nu e nevoie sa va ingrijorati, sunt doar curios).

46 răspunsuri:
| anonimus010101110 a răspuns:

Nu este de loc normal, probabil s-a intamplat ceva si esti suparat doar acum pe moment, iti v-a trece intr-o perioada de timp, doar nu te mai gandi la trecut, sunt sigur ca parinti tai tin la tine

Răspuns utilizator avertizat
| Alex780 a răspuns (pentru Violleta2022):

Foarte ilegal. chiar sub mine locuieste un politist al carui fiu si-a facut calculatorul la mine, nimic nu s-a intamplat, inceteaza sa incerci sa ma intimidezi

Parintii mei nu au nicio legatura ce fac eu, pentru ca o fac de buna voie fara obligatia nimanui

Crede-ma, am foarte multi prieteni care stiu de chestia asta, si care stiu ca o fac deoarece sunt pasionat de asta si din propria placere

Exact, in mare parte spune "obligat"
"intolerabil" asta nu este o munca fortata sau intolerabila

| Mirel4412 a răspuns:

Jassmina, te rog fugi la culcare ca la varsta ta mi-ar fi rusine sa gandesc asa. La 15 ani si eu faceam bani singur, nu m-a afectat cu nimic. Oamenii se pot maturiza mult mai devreme, dar mintea ta ingusta de "occidental" nu poate realiza asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce vrei să te compari cu alții când este vorba de relația ta specială pe care o ai cu părinții tăi?

| Mosotti a răspuns:

Logic ca e normal sa nu-ti mai iubesti parintii dupa ce au facut. Ptr ca astia nu-s parinti, pentru ca prin asta pot distruge un copil pe viata.

E una cand copilu e rau si obraznic, ca acolo si eu mai sunt de acord cu o corectie daca nu merge deloc altfel, dar nu aiurea.

| sabin89 a răspuns:

Ţi-ai găsit şi tu cu cine să intri în polemică pe site-ul ăsta...