Stai calma, daca sunt niste prietene adevarate nu o sa te lase, daca nu oricum o sa plece ele fara "ajutorul" altora.Ai putea sa discuti cu acea fata, poate o sa ti se para de treaba si o sa deveniti prietene. Sper ca ti-am fost de ajutor si daca ai probleme, poti sa imi dai un mesaj
Draga mea Emily...incearca sa iti imparti prietenii si cu alti; incearca sa te imprietenesti si tu cu fata care vrea sa iti ''fure'' prietena... Sper ca te-am ajutat
P.s: incearca sa nu fii egoista!
Nu prea stiu dar a fost dragut din partea ta ca ai invitat-o la ziua ta (e clar ca nu ai nimic cu ea)Eu zic ca prietenea ta daca este una asa buna o sa te asculte si nu va renunța la tine pentru fata asta
Tu nu înțelegi (bine e si vina mea ca nu ti-am dat multe, detalii ) am încercare sa fiu prietena cu ea de ce crezi ca am invitat-o la ziua mea dar ca ea nu vrea odata am auzit-o cand ii spunea prietenei mele daca vrea sa meargă cu ea la film si prietena mea a întrebat-o daca pot sa vin si eu si ea a spus nu asa ca prietena mea a refuzat-o si odata am fost toate 3 la Orășelul copiilor si ea a vut neaparat sa conducă mașinuța cu prietena mea iar prietena mea vroia sa conducă cu mine asa ca am condus toate singure ea nu vrea sa fie prietena cu mine eu am încercat