Incearca sa o intrebi de ce nu mai vrea sa fiti prietene sau de ce te ignora. Spune-i ca tu credeai ca ati fost cele mai bune prietene. Spune-i ce simti si ca ai vrea ca aceasta situatie sa se poata rezolva.Fii sincera cu ea.Si eu m-am cerrtat o data cu cea mai buna prietena a mea si asta a functionat. Sper sa va impacati.
Sincer nu ma pre pricep la chestiile astea de prietenie dar explicatia logica ar fi ca ori s-a saturat de tine ori are o alta prietena cu care se distreaza mai tare sau duce o viata mai placuta asta este explicatia! si daca zici ca te ignora nu ai ce sa faci nu o poti obliga sa fie prietena ta! S-au in cel mai rau caz lasa-i putin timp si dupa aceea incearca sa vb cu ea altfel nu stiu cum sa rezolvi situatia
Prietenia adevarata nu tine doar de distractie! e vorba si de incredere, iar eu mereu am fost alaturi de ea cand a avut nevoie! Si ea m-a ascultat pe mine la randul ei... Avea si ea incredere in mine, si eu... puteam sa-i zic orice
P.S Nu ziceti sa vorbesc cu ea ca i-am zis acum vreo doua luni, i-am zis ca ma deranjeaza niste lucruri si n-a schimbat asta!
Daca i-ai spus o data, nu este indeajuns, se pare. Tu spui ca te doare; daca intr-adevar te doare, atunci mai incerci o data sa scoti vreo explicatie de la ea, lupti pentru ceea ce crezi c-a fost frumos intre voi doua.
Ii poti spune ca daca este foarte ocupata, atunci poti intelege, trebuie doar sa iti spuna. Insa, pentru prieteni iti faci timp! Ii mai poti spune ca vrei o explicatie pentru raceala aceasta, pentru distanta ce s-a creat intre voi, vrei sa stii daca ai gresit, daca i-ai gresit, daca ai ranit-o sau ai facut ceva TU care sa creeze situatia de acum. Esti inca dispusa sa te zbati pentru prietenie, dar trebuie sa stii ce are de gand ea sa faca.
Poate nu ti-a fost intr-atat de buna prietena precum ai crezut, poate ca doar nu-i mai pasa acum si vrea sa isi continue viata fara tine in ea. Poate nu te mai place, suporta, sau poate ca ai deranjat-o cu ceva; poate ca ignoranta si nepasarea de pana acum sunt deja raspunsuri pe care nu vrei sa le accepti. Daca o tine tot asa, atunci renunta, caci este clar ca ea a facut-o. Consider ca meriti o explicatie, insa trebuie s-o convingi pe ea sa ti-o ofere, si nu lumea ( rea, deseori ) din jurul tau. Mai bine asculti faptele si nu oamenii.
Effy35 întreabă: