| stresat a întrebat:

E vorba despre o fata. Am fost prieteni de mici, cei mai buni prieteni as putea sa zic. Fiecare a mers pe drumul lui in viata, eu am facut o facultate, ea la fel, nu am mai tinut legatura. Acum este cu un baiat intr-o relatie, de un an jumatate sau ceva de genul. Lucram in orase diferite. Mie imi place mult de ea dar nu stiu daca sa ii spun ceva sau nu.
Vreau sa vad posibile scenarii(bune, rele) daca i-as spune ceva... fiti creativi.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MaTrIx8378 a răspuns:

Nu cred ca vei rezolva nimic daca ii vei spune, poate in perioada cand erati foarte buni prieteni, poate si ea te-a placut, dar acum ar fi prea tarziu, mai ales ca spui ca are si o relatie de 1 an si ceva cu un baiat.

7 răspunsuri:
| DimiSiAtat a răspuns:

Aminteste i de clipe petrecute impeuna...iar ea te va crede dragut.sapa in adancul inimii ei si a o sa te creada un om e al ei...iar apoi fa-o sa inteleaga ce simti. daca pierzi ori castigi.

| neutrino a răspuns:

Creativ trebuia sa fii tu. Acum e tarziu.

| blueheart a răspuns:

E cam tarziu sa-i spui acum ca iti place de ea. Daca are pe cineva acum nu-l va vedea decat pe cel care era cel mai bun prieten. Poti pastra legatura cu ea doar in aceasta postura: de prieten, sa fii langa ea daca are nevoie de tine.

| elyfel a răspuns:

Ia-i putea spune ca vrei sa fii cu ea, da ea va fi cea care va hotari daca va vrea cu tine, oricum chiar daca are o relatie cu altcineva poate sa se razgandeasca, nu e o regula ca relatiile sa tina, pot sa fie si 10 ani impreuna si sa se desparta.nu ezita
nu ai nimic de pierdut

| stresat explică (pentru elyfel):

Nu am nimic de pierdut dar ma pot face de ras; se poate sa fi facut o obsesie pentru ea, nu stiu sigur.

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns:

Dacă are deja o relaţie, eu zic să nu te complici.