Si sora-mea este cu muzica. A facut electrotehnica si a lucrat ca atasamentista la o firma de constructii si norocul ei este ca a fost si ea disponibilizata cand s-au facut reduceri de personal. Apoi a fost angajata o vreme la un butic deschis de fostul ei sef, s-a reapucat de muzica, apoi a facut Conservatorul, acum face ceea ce i-a placut, intr-adevar nu castiga la fel de mult din asta, dar merge si in turnee. Un mail sau facebook, ceva? Te pun in legatura cu ea, sper sa te poata ajuta.
Https://www.facebook.com/gabitza.gabyy Da.mi add
Sfatul meu personal este sa nu te pui de-a curmezisul. Cand cineva este luat de curent, daca incearca sa inoate contra lui oboseste repede apoi ajunge sa se inece. Daca incearca sa ramana doar pe val, sa-si conserve energia, poate sa supravietuiasca pana gaseste o omortunitate, o creanga de care sa se agate. Sa vedem ce zic si altii. :\
Nu te supara, esti micuta si nu intelegi multe probleme pe care le are tatal tau.
Fiind singurul care castiga painea in casa, nu isi poate periclita serviciul si sa lipseasca pentru serbarea ta. Daca ar fi dat afara ce ati face?
Parintii mei, ambii intelectuali, au fost depasiti de matematica mea prin clasa a 5-a. De atunci nu m-a mai putut ajuta nimeni si m-am descurcat singur. De ce crezi ca tatal tau se mai poate descurca sa iti explice? E cumva profesor de matematica?
Eu cred ca ar trebui sa lasi foarte mult de la tine, sa intelegi ca tatalui tau ii este foarte greu sa creasca singur o fata, sa apreciezi ceea ce face pentru tine, sa il iubesti si sa il ajuti din toate puterile tale sa va scoata la liman, adica sa ajungeti la momentul in care tu esti pregatita sa mergi in viata pe propriile tale picioare.
Si inca ceva: tatal tau, asa cum este, este cel mi bun prieten al tau. Vei intelege asta mai tarziu. Face ce face pentru ca ii pasa de tine, ar putea sa nu se certe cu tine si sa nu il intereseze.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Esti mare acum, daca tu crezi ca nu mai ai pe nimeni ar trebui sa te descurci singura de acum incolo, stiu ca e greu, dar ai langa tine niste prieteni...si stiu cum e sa nu te intelegi cu parintii...dar trebuie sa treci singura peste tot ca lumea e rea, ai grija de tine
Ești o persoana bună, ai câștigat admirația mea. Dacă vrei sa vorbim, spune-mi te rog. Poate reușesc sa te înțeleg, dat fiind faptul ca sunt doar puțin mai mare decât tine.