Mergi la psihologul de la centrul unde ai crescut ca să te consilieze, dar poți discuta și cu un preot! Iar, un ultim sfat pe care l-aș da, ar fi: "ascultă inima, sufletul tău și nu uita, sângele apă nu se face"!
Și, niciodată nu îți judeca părinții pentru că v-au lăsat la casa de copii!
Cum dumnezeu locuiesti tu cu iubitul de 6 ani, daca tu ai fost la orfelinat pana la 18 ani, iar acum ai doar 19 ani?
Păi m-au luat parinți lui acum 6 ani nu mau adoptat m-au luat așa în plasament nu știu cu să explic m-au luat pentru că vorbeam cu el prin mesaje ne-am văzut de câteva ori și au să fim împreună
Poate ca nu merita, dar nici noi nu meritam sa ne ierte Dumnezeu pentru greselile noastre si totusi el promite in 1 Ioan 1 :9ca daca ne marrueisim păcate le El ne iarta indiferent ce am gresit. Cine nu iarta nu e luber.
Si fiul meu mai mare e adiptat, dar pana acum nu a fost interesat sa isi cautw parintii naturali dar a zis ca a iertat-ope mama care l-a părăsit.
Poate e bine sa ii cauti dae sa fii pregătită ca saca nu sw bucura, nu vor o relație pe viitor, sa bu fii prea dezamagita. E bine sa fii recunoscătoare ca ți a daruit macar darul ciett intr-o lume pluna de atatea avorturi.
Ai spus ca ai fost la orfelinat, nu ca ai fost adoptata.
iar daca parintii lui te-au adoptat legal, el poate face puscarie, fiindca are 24 de ani si a avut sex cu tine cand erai minora, deci poate face ani greu de puscarie, fiindca tutorele NU poate avea relatii sexuale cu un minor pe care l-a adoptat.