Pentru sarut nu trebuie sa fie absolvita nicio facultate si nici nu e o tactica anume-vine de la sine absolut totul. Orice fata are inaintea primului sarut multe emotii-deci-spune-i sa nu se ingrijoreze!
Cat despre parinti-ori ar putea avea o discutie mama-fiica, in care sa le explice ca asta este generatia actuala-nu mai e ca pe vremea lor, primul sarut la 20-30 de ani.Ori-ar putea sa plece si ei la un film,doar ei doi,sau pentru ca parintii sa nu aiba dubii sa ia mai multi prieteni, iar cand raman ei singuri-ei stiu
Oricum, sper ca am ajutat-o pe verisoara ta...
Ii urez succes!
O iubire cam precoce!,nu ti se pare? Ar fi bine daca i-ai invata ceva matematica,literatura, nu crezi ca ar fi mai bine? Te pomeni ca miine vor intreba cum se fac si copii, iar tu le vei sarii in ajutor?!
10 ani? Inca nici nu stie ce e aia dragoste adevarata da vor sarut... ma rog mergi tu odata cu ei amandoi intr-un loc putin mai izolat zicand parintilor lor ca ii supraveghezi. Puteti juca adevar sau provocare, iar la provocare sa il provoci sa o sarute.
Daca parinti ii pazesc ei trebuie sa se prefaca ca se urasc si cand parinti vad asta nu mai cred nimic despre ei. sper ca i-am ajutat