| Radeas1 a întrebat:

Eu am resident evil 2 pe computer. Am si left 4 dead 2, house of death 1, Gta Vice City Long Night ( cu zombie), zombie shooter 1 & 2, alien shooter, half life, halo combat evolved. Cat nu am fost acasa (eram la un prieten), fratele meu mai mic le-a jucat si acum ii e foarte (cand spun foarte ma refer la foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte) frica de zombie, extraterestrii, varcolaci, vampiri si alte dracovenii si acum ii e frica sa se duca si la baie fara sa aprinda becul si nu se uita in oglinda.(cand m-am uitat prin istoricul de la browser am vazut ca s-a uitat la filme de groaza) si eu si parintii i-am spus ca nu exista chestii d'astea, dar el tot urla daca scartaie parchetul putin.
Ii este frica sa iasa din casa afara daca e mai noapte, si cand vede vreun moldovean turmentat (traisca Moldavia, patria mama! ) crede ca este zombie.
Deci, am mai vazut o intrebare asemanatoare ca si a mea, dar parca scria sa ma costumez intr-un zombie si sa il provoc la un "duel", dar poate intra in soc si i se intampla ceva, sau poate imi da cu ceva in cap.
Deci, ce e de facut ca sa scape de frica?

2 răspunsuri:
| alinutzamicutzaaa a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa il duceti la un psiholog. nu face altceva decat sa afle de unde e frica asta si sa il faca sa inteleaga. sta de vorba vu el. frica poate e de la filme, etc... dar sursa reala e alta. in sufletul lui

| stefantacu a răspuns (pentru alinutzamicutzaaa):

Ai dreptate

Întrebări similare