anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu cu o prietena vrem sa dormim la prietenul ei acasa si nu stiu cum sa facem cu mamele.Eu o sa ii spun la mama ca dorm la ea,mama o sa vorbeasca cu maicasa, etc.Dar apoi cum rezolvam restul? La mama ei ce ii vom spune? Ca mergem la discoteca? Ar fi o varianta dar noi vrem sa stam pana pe la 10-11.
Ceva idei? happy

22 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Mai bine ramai acasa.Mai devreme sau mai tarziu mama ta tot va afla si atunci sigur nu va fi prea fericita.,, Paza buna...,,

| AliGab a răspuns (pentru pisoias):

Nu cred ca fetele astea stiu proverbul pe care ai vrut sa il scrii: "Paza buna pazeste primejdia rea"

| William a răspuns:

De ce nu ii spui adevarul?

| darrio2007 a răspuns:

Banuiesc ca si tu, daca vei dormi la prietenul ei, nu vei dormi singura.Ci cu prietenul tau.

| mgtow a răspuns (pentru darrio2007):

Sau fac un menage in 3 laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru mgtow):

Coooorect!

| mgtow a răspuns (pentru darrio2007):

Se expun la boli cam periculos stilul asta

| darrio2007 a răspuns (pentru mgtow):

La cata inconstienta au in cap, nu m-ar mira.Dar poate ca este fetita cuminte.Si nu ii place asa ceva.In 3. Poate in 4.

| Doub a răspuns:

Aşa, minte-ţi mama.

| ywar a răspuns:

Daca iese in grup sa ma chemati si pe mine! Mie imi place in grup. Eu filmez!

| Sfinnx a răspuns (pentru ywar):

Pff..parintii lui sunt acasa. -_-

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ma, voua va arde de frichi frichi.

| danutzu96 a răspuns:

Eu te sfatui sa nu o faci! Parintii tot o sa sfle si e vai de voi. Ati uitat sa precizati varsta. Nu cred ca vreun user va v-a incuraja sa faceti asta.

| Kampion a răspuns:

Ramai acasa, nu cred ca vrei niste palme cand o sa afle ca ai plecat de acasa.

| BenWilde a răspuns:

Le spuneti mamelor ca dormiti la o a 3-a prietena, si apoi gasiti pe cineva care sa se dea drept mama acelei fete in caz ca or sa vrea mamele voastre sa discute cu mama prieteni la care dormiti voi doua.

| BenWilde a răspuns (pentru BenWilde):

Am uitat sa precizez ca prietena care o sa se dea drept mama, va vorbi la telefon cu mamele voastre; sa nu apara confuzii.

| Sfinnx a răspuns (pentru BenWilde):

Prea complicat.
ne-am gandit daca nu la o idee mai simpla si anume sa zicem ca mergem la disco si stam numa pana pe la 4-5

| Sufletzelll a răspuns:

Si daca ti.o iei de la prietenul ei? Dc sa iti minti mama? Mai bine nu te duci

| BroSafarii a răspuns:

Nu mai bine spunteti ca mergeti la discoteca? daca vreti sa stati numa pana pe la 10 - 11 laughing... sau cum o zis #Fl4w, Oricum, sfatul meu e sa nu mergi, cum sa dormi la prietenul ei? straight face Tu si ea, acasa la unu... Ala incuie usa, tzac pac, si v-o luati pe coaja, asta daca voi chiar doriti, daca vreti sa dormiti la el. Bafta la minciuna, funda se da aici?

| BenWilde a răspuns (pentru BroSafarii):

Nu mai speriati fata. Oricum, daca umbla in grupuri de oameni in stare de asa ceva, inseamna ca are o mentalitate care intr-o zi tot o sa ii cauzeze probleme. Asa macar ar invata ceva din asta. Si nu e neaparat ca asta sa fie adevarat; poate are prieteni draguti.

| QeenS a răspuns:

Câți ani aveți?
Si eu am făcut asa. Am dormit la prietenul meu, dar i-am spus mamei ca dorm la o prietena. Doar ca mamele noastre nu vorbesc. happy Deci mama nu a vorbit cu mama ei.
Pana la 10-11 a doua zi, sau cum? Nu aveți cumva o a treia prietena la care sa spuneti ca dormiți?

| QeenS a răspuns:

Sau mai bine ii spui mamei tale adevarul si o faci sa jnteleaga. Pana la urma nu dormi la prietenul tău. Mergi cu prietena ta, la prietenul ei, nu văd de ce nu te-ar lasă. Si asa, dacă mama ta știe adevărul, mamei prietenei tale ii puteți spune ca dormiți la tine. Si mama ta v-ar putea ajuta.