Si daca ti.o iei de la prietenul ei? Dc sa iti minti mama? Mai bine nu te duci
Eu te sfatui sa nu o faci! Parintii tot o sa sfle si e vai de voi. Ati uitat sa precizati varsta. Nu cred ca vreun user va v-a incuraja sa faceti asta.
Le spuneti mamelor ca dormiti la o a 3-a prietena, si apoi gasiti pe cineva care sa se dea drept mama acelei fete in caz ca or sa vrea mamele voastre sa discute cu mama prieteni la care dormiti voi doua.
Câți ani aveți?
Si eu am făcut asa. Am dormit la prietenul meu, dar i-am spus mamei ca dorm la o prietena. Doar ca mamele noastre nu vorbesc. Deci mama nu a vorbit cu mama ei.
Pana la 10-11 a doua zi, sau cum? Nu aveți cumva o a treia prietena la care sa spuneti ca dormiți?
Sau mai bine ii spui mamei tale adevarul si o faci sa jnteleaga. Pana la urma nu dormi la prietenul tău. Mergi cu prietena ta, la prietenul ei, nu văd de ce nu te-ar lasă. Si asa, dacă mama ta știe adevărul, mamei prietenei tale ii puteți spune ca dormiți la tine. Si mama ta v-ar putea ajuta.
Nu mai bine spunteti ca mergeti la discoteca? daca vreti sa stati numa pana pe la 10 - 11 ... sau cum o zis #Fl4w, Oricum, sfatul meu e sa nu mergi, cum sa dormi la prietenul ei? Tu si ea, acasa la unu... Ala incuie usa, tzac pac, si v-o luati pe coaja, asta daca voi chiar doriti, daca vreti sa dormiti la el. Bafta la minciuna, funda se da aici?
Nu mai speriati fata. Oricum, daca umbla in grupuri de oameni in stare de asa ceva, inseamna ca are o mentalitate care intr-o zi tot o sa ii cauzeze probleme. Asa macar ar invata ceva din asta. Si nu e neaparat ca asta sa fie adevarat; poate are prieteni draguti.
Mai bine ramai acasa.Mai devreme sau mai tarziu mama ta tot va afla si atunci sigur nu va fi prea fericita.,, Paza buna...,,
Banuiesc ca si tu, daca vei dormi la prietenul ei, nu vei dormi singura.Ci cu prietenul tau.
La cata inconstienta au in cap, nu m-ar mira.Dar poate ca este fetita cuminte.Si nu ii place asa ceva.In 3. Poate in 4.