@laurlaury: + 1
@sape19fab: cred ca esti gelos/geloasa ca lui o sa ii acorde mai multa atentie. Este perfect normal!
Mama ta are dreptul sa decida cati copii vrea sa aiba, indiferent daca iti place sau nu..la fel si cu alte situatii. Ea te iubeste si te va asculta daca cererea ta nu este una egoista, ca in cazul de fata! Nu astepta ca toti sa iti faca pe plac, nici chiar familia ta, ci incearca sa fii tu o bucurie pentru ei!
Asa ii ziceam si eu lui mama mereu..Si m-a ascultat. iar acum regret...Nu am niciodata cu cine sa vorbesc sau sa stau
Te inteleg, asa gandeam si eu la 14-15 ani si crapam de ciuda numai cu gandul
parerea mea e sa plangi sa zbieri sa te tavalesti pe jos, si sa zici ca orice ar fi nu accepti
stiu ca imi vor sari toti in cap ca te invat la prostii, dar eu stiu f bine ca asa eram si eu inainte, si stiu cum e cand nu vrei ceva nu vrei
nici eu nu am frati surori, si sincer nici nu imi doresc, chiar nici la varsta de acum
Nu ai nici un drept sa interii in aceasta problkema, sau sa-ti dai cu parerea. Ar trebui sa stii tu asta, nu sa ti se atraga atentia. Deci nu are nici un rost sa te asculte, ar fi o prostie atat din partea ta cat si din partea ei.
Buna
Stiu ca este greu sa accepti un nou membru in familie, dar asta este nu ai de ales, daca ei au hotarat ca vor accepta un nou copilas in viata lor tu trebuie sa tai rautatile gen: nu o sa am voie la calculator, im vor lua mult mai putine chestii : jucarii etc.
Pentru ca aceste lucruri sunt minore si trec repede, tu trebuie sa te gandesti peste vreo multi ani cand veti fi amandoi maturi ce bine va fi ca ai o sora sau un frate cu care sa va puteti ajuta reciproc, acum este greu sa accepti dar cu timpul te vei obsinui si este foarte rau fara un frate sau o sora pentru ca atunci te vor presa mult mai mult parintii si asta se intampla cel mai des ca tu esti unicul lor copil si vor ei sa devii ce nu au putut fi ei niciodata.
Daca sunteti doi situatia se schimba in mai bine, si eu am o sora dar diferenta de varsta intre noi doi este cam mare, totusi va veni vremea cand ne vom intelege si cand ne vom putea ajuta.
Numai bine
pa, pa
Deci tu nu stii cum e sa imparti totul cu cineva, si acel cineva sa iti fie sorata sau fratimiu ?
Eu imi doresc foarte mult o surioara dar mama are 43 de ani. Iar alti se plang ca nu vreau? Eu as fi fericita in locul tau.