Asta e comportament de om toxic. Nu e in stare sa isi asume nimic, asa ca da vina mereu pe altii. Ca sunt sigur ca cineva e de vina si cand se intampla lucruri la serviciu si el saracul e un genou neinteles.
O sa incerc sa-ti raspund in mai multe etape, ca stau foarte prost cu timpul azi.
E clar ca esti o femeie sensibila, si te afecteaza cum/ce gandesc persoanele din jur despre tine, in special sotul tau.
Sotul tau da vina pe tine probabil din acelasi motiv din care eu dau vina pe logodnica mea.
Probabil sunt niste lucruri la care se asteapta de la tine, pe care tu nu i le-ai oferit, dar el incearca sa nu te condamne pentru ele.
Bun, poate sa se prefaca un timp ca esti ok, ca nu ai gresit cu nimic, pentru ca te iubeste si nu vrea sa te macine spunandu-ti ca probabil din cauza ta ati ajuns sa locuiti la tara, ca poate el ar fi vrut de fapt la oras. Ca poate din cauza ta nu a putut lucra la un proiect care l-ar fi implinit. Ca poate pe plan sexual nu il satisfaci. Sunt foarte multe posibile raspunsuri aici.
E posibil sa te condamne pentru ceva asemanator dar sa nu-ti zica. Din cauza ca nu iti zice, el e incarcat si explodeaza la fiecare chestie mica si nesemnificativa ce nu e neaparat din vina ta.
Intr-o relatie, comunicarea e cheia.
Vorbeste cu el sincer, deschis. Spune-i ce ai pe suflet, intreaba-l ce are, cu ce ai gresit, ce ai putea face mai bine, etc.
Majoritatea cuplurilor care se despart, sunt cele in care nu prea are loc comunicarea. Voi nu stiti TOTUL unul despre celalalt, pentru ca sunteti probabil mai tacuti si nu vreti sa pierdeti acel "mister" din relatie.
Cand am inceput sa vorbesc cu logodnica mea, mi-a spus si ea ce o doare, i-am spus si eu tot ce cred ca s-a intamplat din vina ei, si apoi 2 ani de zile nu am avut o singura cearta. Certurile au reaparut din prostii, ca si cele mentionate de tine, ca nu imi iese ceva cand ea sta in spatele meu, ca intra o musca in camera ca a deschis ea usa cu lumina aprinsa, si dimineata o sa ma trezesc de la zgomot, etc.
Pana cand am avut din nou o discutie si am realizat ca amandoi vrem sa ne mutam de la munte, pentru ca ne lipseste orasul.
OK, am plecat ca mi se prinde friptura.
Revin poate pe mai incolo si cu altele.
Nu prea exista astfel de oameni toxici care sa faca rau doar asa, fara motiv, cum zice tovarasul Wr3nch
Fiecare om ar nevoia de a fi inteles, intr-o relatie, si nu numai!
Oamenii clasificati ca fiind oameni rai, sunt in general ori care nu inteleg, ori nu sunt intelesi. Nu toti se nasc cu o empatie dezvoltata si o sensibilitate incat sa inteleaga prin simturi ce i-ar putea deranja pe cei din jur.
Repet, comunicarea e cheia catre sufletul unui om.
Fiecare are problemele lui, si daca nu ii acorzi suficienta importanta nu vei afla niciodata motivul. Poate el e mai inchis sau ii e mai dificil sa comunice, dar are o problema la radacina careia e o vina a ta intr-o anumita masura si tot ce isi doreste e sa discutati despre asta, dar fiind barbat (poate de moda veche) nu stie cum sa abordeze situatia.
Oamenii au nevoie de un țap ispășitor
Așa că nu le mai pune la suflet
Așa e el trebuie sa de-a vina pe tine pentru că te-ai măritat cu el...
Pt orice trebuie să fii vinovată de serviciu in casa aia că să se simtă el bine
Https://www.tpu.ro/......de-retete/ aici spui ca ai 26 si il numesti sot :)) Tu nu sti nici minti sau te incurci intre conturi :P
Nu am mintit cu nimic :-) Multumesc oricum pentru raspuns, sa aveti un weekend frumos!
Considera-l INFERIOR o perioada ca a ajuns la concluzia ca ISI PERMITE sa sparga toate oalele in capul tau.Fi putin mai superioara cu el
Scuze ca i ti spun este un prost el ca dă vina pe tine, tu nu esti vinovata ca el este ne atent si îi cad lucrurile din mîna, iar daca ai uitat geamul sau usa de la balcon deschisa si intra un tantar este vara nu poti sta cu geamurile inchise ca trebuie sa intre aer curat in casa, iar pentru tîntari exista pastile de tintari si sprayuri, deci tu nu trebuie sa îi suporti magariile acestui om prost si mitocan, bea? Ca daca mai si bea este clar ca are chef de cearta din orice.
Vai, deci e tot vina ei ca el saracul nu stie sa zica care e problema si se rasteste la ea degeaba. Saracutul. Nu ar trebui sa ii pupe talpile si sa ii intinda o tavita cu fripturica si vin, poate asa se mai calmeaza baietelul? Scuzele astea penibile is motivele pentru care unii continua sa trateaza femeile ca pe carpe ca deh, saracii '' nu stiu sa se exprime'' cand problema e ca ce nu au e bunul sunt si buna crestere.
Nu exista iubire fara respect, te-ai trezit sa fi zână ce-a buna într-o realitate de groază
Casca ochii, și vezi cu ce fel de oamenii te înconjori
Cumva e vina ta ca ii permiti toate astea. Nu merita, te poti imbolnavi in timp si apoi degeaba o sa ti para rau ca ai permis toate astea fiindca totul va fi consumat. Comportamentul tau submisiv incurajeza comportamentul lui toxic. Practic tu esti sacul lui de bataie, nu empatizeaza cu tine. Nu i mai permite, invata sa te pretuiesti nimeni nu o poate face in locul tau si nu accepta nedreptatea. Nu ti face bine, chiar nu e sanatos pentru tine sa suporti chestiile astea.