Bla bla bla ) mă amuză când văd comentarii cu: ești prea mică, etc.
Poţi să iei trenul. Plus de asta nu mai e mult până la 18 ani. De ce să aștepţi? Oricum tinereţea e scurtă, mai bine mai devreme să iubești. Viaţa e scurtă și ea. Nici n-ar trebui să vă intereseze ce zic ceilalţi, trăiţi-vă iubirea adolescentină, și dacă vreţi să treceţi la pasul următor la dragoste(multă grijă să vă protejaţi). Traiţi-vă iubirea după regulile voastre. O iubire cu cât e mai "crudă"din adolescenţă cu atât șansele ca ea să dureze peste ani sunt mai mari.
Fetita draga, asculta si tu de sfatul parintilor ca e un sfat bun. Tu inca nu sti ce ii iubirea, ai niste furnicaturi, niste fluturasi in stomac, ti se pare ca iubesti maxim acum, dar peste 10 ani cand te vei uita inapoi la varsa de 14 ani o sa iti dai seama ca lumea are dreptate. Daca era o distanta de 50-100 km mai ziceam. Ce o sa faci? O sa zici tati du-ma la iubi meu cu masina? Eu zic ca incet, incet o sa uitati unul de altul, doar o sa va mintiti reciproc. Daca ajungi la 18 ani ce faci fugi de acasa? Pleci weekendurile? Eu zic sa cauti pe altciveva din apropiere si sa iti continui scoala. Prin studentie o sa mai gasesti si alti feti frumosi. Nici la 20 de ani nu sti ce e iubirea, si atunci hormonii joaca feste... priveste lucrurile per ansamblu, in viitor.
Distanta in majoritatea cazurilor sa stii ca termina o relatie, si nu vorbesc de faptul ca eu stau aici si prietena mea in capatul celalalt al orasului, ma refer la distante mari, 300-400 km +
Gandeste-te bine ce vrei sa faci, stai intr-o zi, cazi pe ganduri, constientizeaza.
Nu am sa-ti spun ca esti mica pentru ca nu cauti acest raspuns, nu pentru asta ai pus intrebarea, am sa-ti spun doar ca sunt abia 4 luni de cand sunteti impreuna, altii fac chestia asta cu sentimentele chiar si la 18-20 ani relatiile astea rezultand in nimic, doar o pierdere de timp.
Esti sigura ca intelegi pe deplin ce e aia iubire? Nu de alta dar multi prin iubire inteleg obsesie, gelozie si dorinta pentru persoana pe care spun ei ca o iubesc
Uite care e parerea mea despre toata treaba asta :
- N-o sa rezistati pana la 18 ani, v-ati obisnuit unul cu altul si aveti feelinguri de compasiune reciproca
- Inca nu intelegi pe deplin cum sta treaba cu relatiile ( o sa-mi dai tu dreptate, nu acum, dar o sa-mi dai daca o sa-ti aduci aminte ce am spus )
- Parintii vostri va spun lucruri gresite, in primul rand nici macar nu trebuie sa aduca in discutie sa va gasiti alte iubite sau iubiti
- Ultimul lucru pe care o sa-l spun e legat de feelingurile tale, sunt abia 4 luni, stai sa vezi dupa 9-10 luni / 1 an / 1 an si ceva daca o sa mai fie la fel si atunci. dupa asta te poti gandii serios la ceva de viitor cu aceasta persoana
Ia in calcul faptul sa nu lasi pe nimeni sa te descurajeze, daca vrei sa-ti vezi singura greselile incearca sa le gandesti logic fara a tine cont de sentimente
O relatie la distanta nu o sa reziste niciodata, o dată si o dată o sa cedeze unul din voi intervine plictiseala )
Te amuza comentariile cu esti prea mica?
e mai bine sa trimiti un copil de 14 ani cu trenul 400 km sa ce?
Ia si stai cuminte acasa... nu, nu iubesti pe nimeni la 14 ani, dupa 4 luni si fara sa il fi vazut. Sa fim seriosi si cel mai important sa fim in siguranta.
La 14 ani nu stiti ce inseamna iubirea, mai ales ca nu v-ati vazut mai deloc. Parintii vostri au dreptate.
Sa te combini cu mine că sunt din Severin
Asculta-ți părinți și nu pleca de acasă ei îți vreau binele. Daca pleci si patesti ceva te-ai gandit si la asta ei o sa fie cei care suferă...
Mario1996 întreabă: