| Gaby212 a întrebat:

Eu sunt student in anul 3 si stau cu chirie intr-un apartament. Parintii mei nu imi dau un leu... Ceea ce m-a determinat sa imi iau un job part-time la un magazin din apropiere.
Mi se pare groaznic...Eu traiesc de pe o zi pe alta,iar parintii stau cu zecile de mii de euro in banca. Mai nou si-au schimbat masina, care e destul de scumpa(28 000 de euro). Inainte sa ma angajez,cand ramasesem fara niciun leu in buzunar,mi-au spus ca n-au de unde sa imi dea.
Hai sa fim seriosi, era vorba de 180 de euro! Doar 180! E mult pentru copilul tau?!

Pe langa asta, il "sponsorizeaza" pe fratele meu vitreg.E copilul tatei din alta casatorie.Are 28 de ani si e un golan,nu isi ia un loc de munca pentru ca ii este lene.
Mai nou am aflat ca,pe langa banii trimisi lunar,maica-mea si taica-meu ii platesc ratele la toate prostiile pe care le cumpara( Iphone 8, TV curbat etc.)
Sunt foarte prosti.De ce fac asta?! Nu-s si eu copilul lor?!

Răspuns Câştigător
| Doja a răspuns:

Intr-un fel zi mersi ca esti in situatia asta. Copiii rasfatati ajung cel mai rau. Tu ai ocazia sa cresti intr-un adult matur si responsabil, lucru rar in perioadele astea.

42 răspunsuri:
| sofisis a răspuns (pentru Subsemnatul123):

De ce? Cine te obliga? A, ca din punct de vedere sentimental si oarecum moral ar trebui, in teorie, sa nu faci diferente intre frati, da. Dar e o chestie utopica. Adevarul e ca exista foarte, foarte putini parinti care isi trateaza copiii la fel. Plus de asta cat timp sunt parintii in viata pot face ce vor cu banii lor. Pot sa ii bage la masina de tocat si sa ii faca sarmale si lui sa nu-i dea. Asa ca e irelevant si cati ani are frati-su si tot. El trebuie sa iasa din starea de "mami si tati nu ma iubesc" si sa infrunte viata. Asta e. Asa a fost sa fie si nu are ce face decat sa isi vada de drumul lui si sa decida daca mai vrea sau nu sa faca parte din familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Gaby212):

Păi dacă sunt în USR ce pretenții poți să ai de la ei, cu asta ne-ai spus tot

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca destinu,soarta cum vrei tu sa-i spui nu au fost generose cu tine,nu ai ce sa faci.
Poti faci un lucru inteligent.
Poti sa nu te mai plangi si sa te ridici singur si sa-ti faci un rost in viata.
Chiar daca nu crezi acum, sa te simti mult mai bine cand vei fi independent.
Nu te mai plange, nu te mai uita la altii, nu te mai gandi ca si-au luat, ca sponsorizeaza etc etc.
Uita-te la tine si fa ceva pentru tine in afara de faptul ca te plangi.
Daca vrei sa o duci bine pe lumea asta, fi baiat destept si evita statutul de angajat daca vrei sa fi fericit.
Bani se fac si altfel.
Cat despre parintii tai, nimeni nu stie ce e in capul lor.
Sincer nici nu mi-ar placea sa aflu.

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

Daca erau PSD-isti ca tine scoteau tubul cu gaze direct...

anonim_4396

Usr-iștii merg la proteste cu copiii morți de 2 zile și tu vrei să te întrețină pe tine, care ești viu, lucrezi și ești și student?laughing)
Păi, cam multe pretenții...big grin

Lasa,eu sunt de parere ca au dreptate aici(politica)

anonim_4396

Păi și eu, copiii la muncă.
Vrei să ajungi ca nenorocitul ăla al lui Dragnea pe care-l ține taso? La muncă, frățioare, lasă-i pe mami și tati.

Daca ai stii cat muncesc... Uite, acum am venit pana acasa si ma duc iar la serviciu.Acus incep cursurile si eu va tb sa continui.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Gaby212):

"Taica-meu a facut casa de 175 000 de euro cu rata pe 10 ani..."
Stii ca la o adica, si datoriile se mostenesc?

| Gaby212 explică (pentru Bula):

Si tu stii ca, la o adica, a terminat-o de platit?

| HazelEyes77 a răspuns (pentru Bula):

Ai mare dreptate cam asa stau lucrurile in cazul copiilor de bani gata.

| Gaby212 explică:

Nu merg eu cu de astea...Ei au tot ce le trebuie, s-ar descurca si singuri.