| Marius22222222222 a întrebat:

Eu zic că singurătatea uneori e mai grea ca boala.Cineva de acord?

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Totul pana ma iau mucii.

| Floreenofficial a răspuns:

Ai dreptate!

| Ilovedinero a răspuns:

Să a fi obez e greu/ sa fi in forma e greu
Sa fii frumos e greu/sa fii urat e greu
Sa lipsesti de la antrenament e greu/ sa pierzi un meci e groaznic
Sa fii bolnav e greu/ sa iti mentii sanatatea e greu
Alege-ti greul!
Uneori sa fii singur e cel mai bine
Eu singura am avut cele mai mari realizari din viata mea.Nu stii cati baieti au incercat sa ma opreasca din antrenamente si din toate planurile pentru viitor insa..greu frt cu mn.Incearca sa gasesti un obiectiv pentru care traiesti.Incearca sa iti gasesti scopul pe acest pamant.Singur, poti face extrem de multe lucruri insa bolnav. mai nmc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum percepi singurătatea. Dacă ești singur, dar nu te simți singur, nu e nicio problemă. Dacă îți place singurătatea, nu ai riscul să dezvolți boli. Te poți simți singur și cu 100 de oameni lângă tine. Depinde de ceea ce îți dorești tu sau de personalitatea ta.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu, greșit total. Spre exemplu nu te tratează mai nimeni din cauza unei boli. Nu e normal! Dar România e o tara de rahat în privința discriminării cred ca e primul loc în lume

| DorinaK a răspuns:

Asa e.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Ilovedinero):

Bine ai spus.
Nimic nu se compară cu libertatea de-a face ce vrei.

| AliGab a răspuns:

Nu sunt de acord. De multe ori tanjesc dupa singuratatea de alta data. Uneori oamenii de langa tine iti pot crea atata stres incat sa te imbolnavesti. Depinde cum vezi lucrurile. Mie imi pare rau ca nu am fructificat mai mult perioada mea de singuratate.

| StoicAnalysis a răspuns:

Stresul si grija sunt cele care cu adevarat te doboara la boli. Singuratatea in cazul unora, nu are un impact prea negativ incat sa-i doboare.

| Marius22222222222 explică (pentru anonim_4396):

Îmi doresc o fata simpla langa mine.cu care să împart și bune și rele

Întrebări similare