Poate nu stie sa iubeasca la modul in care doresti tu?
Poate ii place sa se certe cu tine, sa vada ca iti pasa cumva de el prin asta si sa te stie ca nu il inseli sau ceva.
Te are drept iubita, intrebata-te, el mai incearca sa te "cucereasca" fix cum o facea inainte de a fi a lui?
In relatii nu trebuie sa ceri pareri pentru ca mereu vor diferii in functie de cum explici lucrurile si recomand sa te uiti in jur, chiar asta inseamna "dragostea"?
Ai putea sa il ignori 1-2-3 zile, raspunde-i sec dupa, vezi cum reactioneaza insa nu iti pierde sentimentele, fi in continuare devotata inca, nu toti stim cum e intr-o relatie.
Nu se mai comporta ca la inceput, nu e neaparat ceva rau, pana la o limita … cateodata simt nevoia sa ma complimenteze, sa imi ofere atentie si vorbe frumoase, insa nu o face … el sta cu impresia ca nu ma poate pierde si ca o sa raman doar a lui oricum m-ar trata.L am tratat asa cateva zile si s-a implicat, se simtea prost si dadea vina pe mine pentru situatie, iar dupa ce am revenit la normal, iar a inceput sa se comporte indiferent
Aici este buba! Sa obisnuit ca " esti a lui" si gata. Nu te mai vede ca pe un trofeu ci ca pe un obiect de uz casnic. Asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, dar inseamna ca este porc. Ar trebui sa te imbraci cat mai sexi si sa te prefaci ca iesi in oras doar tu cu fetele si cand il va apuca pandaliile sa te prefaci ca esti indiferenta.
Ai raspunsul, nu se schimba. nu poate sa-ti ofere lucrul necesar decat dupa ce te pierde, 5 minute nu scuza o viata pana la urma.