| katriin a întrebat:

Exista o prietenie intre o fata si un baiat? Argumenteaza-ti raspunsul.

Răspuns Câştigător
| NimenixD a răspuns:

Depinde. De caracterul fetei dar şi de cel al băiatului. Eu sincer, am observat că poţi avea o prietenie mai sinceră cu un băiat decât cu o fată. Fetele mai bârfesc. mai spun una, alta. oh go on.
Nu toţi băieţii sunt de încredere. Dar există unele excepţii :*.

6 răspunsuri:
| seppuku a răspuns:

Nu exista asa ceva.Foarte rar un baiat vrea sa fie DOAR "prieten" cu o fata.

| Nuconteazaparereamea a răspuns:

Poate exista prietenie intre un baiat şi o fata, deoarece prietenia este bazata pe incredere si nu pe invidie asa cum se obisnuieste la fete, dar nu este exclus nici la baieti. Atata timp cat nu exista mai mult decat o prietenie intre ei. De multe ori sa stii, una dintre persoane, ajunge sa se indragosteasca de celalata. Parerea mea. Exista si nu prea exista. Depinde ce vrea fiecare persoana. O simpla relatie de prietenie, sau peste un timp, sa se transforme in mai mult de atat.

| zanutza a răspuns:

Asa am crezut si eu.ca ar exista.doar daca se impun limite.doar daca nu se amesteca lucrurile.dar mai devreme sau mai tarziu unu dintre ei tot va incurca lucrurile, va mustri sentimente pentru celalalt. daca exista. sunt rare cazurile.doar cei care se cunosc de mici.cresc impreuna.eu am de 10 ani un amic baiat.e cel mai bun prieten ever.s-a intamplat sa vrea mai mult de atat.dar nu se merita sa strici prietenia pentru o nebunie.relatiile nu tin prea mult...happy.in schimb prietenia da.depinde cum gestionezi situatia.

| katriin explică (pentru seppuku):

Eu prietenesc cu o multime de baieti si meam facut asa o impresie ca poate sa existe...

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Multi spun ca nu ar exista insa daca cei doi sunt strict prieteni si nimic mai mult da e posibil.insa pana la un punct in care cei doi incep sa se apropie

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Da exista.Cel mai bun prieten al meu e o fata si nu am fost cu ea sau altceva ci pur si simplu suntem ca 2 frati care se ajuta la greu.