Nu exista prietenie adevarata, i-ati gandu de la prieteni.Esti doar tu si atat!
Daca tu crezi, exista. Eu am crezut, si de 3 ani am cea mai buna prietena. Eu stiu ca e cea mai buna prietena pentru ca mereu este alaturi de mine si nu ne certam deloc. Prietenia adevarata exista, dar cateodata orgoliul o strica.
Am avut si eu din pacate o amintire proasta sa-i zic asa, la inceput eram colege de banca apoi am devenit cele mai bune prietene, mereu impreuna oriunde, ea la mine eu al ea, mincam impreuna, imparteam orice, ne spuneam secretele una la alta, ne distram impreuna, si multe altele. Pina intr-un timp cind de fapt cea mai buna prietena imi era de fapt dusamanul meu si chiar ea a spus asta:mereu ma invidiat pentru ca eu aveam iar ea nu.Invatam bine, eram inconjurata de baieti, ma imbracam shic, toata lumea era cu ochii pe mine.Iar eu nu observam asta pentru ca ma consideram o fata normala ca toate celelalte fete, colege.Si uite asa am ajuns sa ne certam, sa ma injure, sa am faca de tot rahatul, pina a recunsocut ca de fapt ea s-a imprietenit cu mine doar pentru ca bunurile materiale sa zic asa, si-a dorit dintodeauna sa fie ca mine.Eu am ramas portret, cind am auzit cele spuse chiar din gura ei, credeam ca visez, credeam ca glumeste, ii spuneam sa inceteze, iar ea tot continua, si a spus multe, foarte multe cuvinte, care ma-u durut enorm de mult, pentru ca ea era pe 1 loc in viata mea atunci, o consideram ca o sora, dar m-am inselat amarnic.Si uite asa am incetat sa mai vorbit eu sunt plecata din tara, iar ea se interesa de mine, ba la unu ba la altu, ca ce amai fac? unde locuiesc, etc. Dupa vreo 4 ani de despartire sa zic asa, ma gasit pe facebook, mi-a trimis cererea de prietene, eu am refuzat pentru ca asa consider ca e bine, a insistat mult cu mesaje, dar inzadar pentru ca am suferit enorm dupa ea, din cauza ei m-am dezamagit mult in oamenii, nu mai cred in prietenii, si nu mai vreau sa las pe nimeni atit de aproape de inima mea, pentru ca indiferent cineva va fi, imi va provoca durere.Asa am considerat eu sa las totu in urma, si sa uit ce a fost. Asta te sfatuiesc si pe tine, atita timp cit esti tradata, ia-o pe alt drum, sa nu fie prea tirziu.
Nu exista prietenie adevarata.
Decat daca esti baiat, dar nu esti baiat, deci nu exista.
Fetele sunt parsive si poti sa fii prietena buna cu ele, doar ca sa nu le arati slabiciunile si sa li te spovedesti cu tot sufletelul tau.
Eu doar imi voi spune parerea despre prietenie in general.
Aceasta nu exista. Ok, ai prieteni in vremuri fericite dar dupa la nevoie? Nimeni. Am trait multe..Nu sunt genul de persoana ofticoasa ca sa spun asa, ba din contra ma bucur pentru fericirea altuia. Din pacate nu am apucat vremea in care sa gasesc un prieten cu adevarat prieten sa faca la fel cu mine.
Am auzit totusi ca exista. Dar cred ca exista mult mai multa falsitatate in lumea aceasta decat prietenie adevarata. Mi se face scarba mai ales cand vad pe facebook poze cu diferite care se cred BFF si dupa a doua zi sunt intr-o cearta totala.
Eu consider ca ar trebui sa iti urmezi inima in privinta prietenei celeimai bune. Cu cine te simti mai in siguranta si stabila?
A sau B?
Tu alegi.
Succes xD
Nu stiu daca exista prietenie adevarata. Se zice ca prietenii sunt dusmani care nu te-au atacat inca.
Cred ca ar trebui sa avem incredere adevarata doar in familie.
Am fost si eu dezamagita de multe persoane care le credeam prietene/prieteni.
Suntem si doua persoane foarte tari, foarte orgolioase, dar in acelasi timp suntem f asemanatoare in ganduri, idei, chiar telepatice. De multe ori ne luam vb din gura una alteia, chiar si la simulare la matematica am gresit in acelasi loc, am scris acelasi nr, desi eram in sali diferite si asa. Dar simt ca pentru ea nu exista decat el si nu pot sa ma intreb daca ar fi cu el si eu as pune punct, mi-ar duce dorul si i-ar vb si lui de mine cum imi zice mie de el?