| Daria a întrebat:

Familie sau prieteni?

Răspuns Câştigător
| FuunkiiieDoll a răspuns:

Familie.love struck
ea este cea mai importanta pentru mine.cu ei am petrecut cele mai frumoase momente ale vietii mele.
am sh prieteni foooarte buni.sh toata gasca suntem uniti. dar cine stie. poate ca daca as fi bolnava de vreo boala.sau poate daca as fi cheala.(am dat doar niste exemple). poate ca nu ar mai fi prieteni cu mine.
spre deosebire familia nu m`ar abandona pentru nimic in luma.
FAMILIA este cel mai de pret lucru pe care il am.sh imi iubesc parintii grav de mult.:*

42 răspunsuri:
| marycool a răspuns:

Familie
Nu inteleg de ce ne pui sa alegem...
Stii doar ca familia este cea mai importanta pentru un om.
Sau nu?
Ma rog, acum ai aflat.
Eu una aleg familia pentru ca mi-au fost alaturi tot timpul, imi sunt si imi vor fii pentru todeauna.

| MeGhosta a răspuns:

Familie lol straight face

| IuliAnnA_6074 a răspuns:

Familie. In prieteni nu poti avea intotdeauna incredere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce stupiiiddd...(hmm. ce beau baietii?) acum mi-am amintitbig grin. Deci familie, doamne normalbig grin, familia e mereu alaturi de tine, te poti baza pe ea, in schimb prietenii nu sti cand se fac ca nu te stiusad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 in 2 (mi-am dat seama ce am scris)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre` sa ai un echilibru perfect intre cele doua, ca si cum ai avea doua gagici, trebuie sa te echilibrezi ca daca te lasi in jos la una, zboara aia, daca te lasi in cealalta parte, zboara aman2 si ai belit`o tongue...
PS:nu`i bine sa o belesti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Family

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Familie pentru ca ea ne protejeaza nu ne tradeaza ca uni dintre prieteni. Un vot te rog mult http://www.prokid.ro/concurs/voteaza-poza/90/.Multumesc

| Gabrielle16 a răspuns:

Familia. Prietenii nu ne sunt mereu "prieteni".

Întrebări similare