Buna!
Orice copil doreste atentia parintelui, dar si sa fie stapan asupra lucrurilor.
Poti s-o intrebi daca ar vrea un fratior sau o surioara si sa-i povestesti cum ar fi daca ar avea un fratior sau o surioara.Sa-i spui ce rol ar avea ea in toata aceasta intamplare si sa-i spui cat de dragut poate fi un bebe.
Poti sa-i spui ca ea va fi un exemplu pentru bebe, iar ea va deveni foarte importanta in viata celui mic.
Daca ei ii plac aceste idei, ii poti spune ca ai o supriza pentru ea(acesta fiind adevarul), ca va avea un frate sau o sora.
Succes!
Spune-i vestea si asigur-o ca tot la fel te vei purta cu ea ca pana acum.e mai bine sa-i spui mai repede ca sa se acomodeze cu vestea ca ea v-a fii sora mai mare. sper ca te-am ajutat
Inseamna ca este destul de rasfatata Ai putea sa o intrebi daca si-ar dori un fratior sau o surioara, cu care sa-si petreaca timpul etc incearca s-o faci sa fada partea plina a paharului Chiar daca pe parcurs ai sa vezi ca o sa existe certuri intre ei. Dar fratii se mai cearta dar tot frati raman
Mai bine nu o intreba daca ar vrea un frate/o sora daca nu stii ca ea isi doreste unul/una. daca raspunsul va fi ca nu vrea apoi tu ii spui ca o sa aiba nu va fi prea incantata, din contra. spune-i ca o sa aiba un frate sau o sora, ca o sa simti la fel pentru ea, ca o sa fie sora mai mare, ca se vor juca impreuna, chestii ce le plac copiilor, cu toate ca nu va fi chiar asa ( ).
Ii spui simplu ca va veni barza si sa nu se supere pentru ca nu se va schimba nimic, daca e genul ala de copil rasfatat va face istericale dar va accepta cu timpul
Spune-i asa:
- Sabrina? Vei avea un fratior... si va veti juca toata ziua. Si daca reactoniaza urat atunci spune-i ca ai pacalit-o Funda?
Mersi mult pentru raspuns! M-a ajutata foarte mult, iar acum fiica mea abia asteapta sa-si vada fratiorul!
Cu placere! Ma bucur foarte mult ca raspunsul meu v-a ajutat! Va doresc multa sanatate si fericire!
anonim_4396 întreabă: