Am mai stat câte 2 săptămâni fără al meu din diverse motive și n-am murit.Dar dacă ar fi o chestie constantă nu știu dacă m-aș băga. Vreau să-mi iau bărbat să fie lângă mine, să avem și să creștem o familie împreună nu să-l văd de 2 ori pe lună.
In unele cazuri, nici nu apuca el sa iasa din oras, deja ele schimba uleiul cu altul.
De ce sa nu reziste?
Daca are doar 17 ani, inseamna ca este inca eleva, deci super ocupata cu invatatul. ca atare, poate sta cuminte in casa, pana vine iubitul din cursa.
La 17 ani cred ca ai destul alte procupari care sa iti ocupe timpul... sau ar trebui sa ai
Da. Ce legătură are meseria cu relația?
Nu poate sta omul zilnic la fundul tău!
Eu am 18, de ce nu as rezista? al meu lucreaza ca laborant chimist, deci nu e ca pe tir ce ii drept.Dar ca test de imaginatie, as reusii, ce m-ar oprii sa nu reusesc? 2 sapt e ok, nu ai de ce sa te stresezi.
Dca este iubire adevarata da, rezisti. Veti tine legatura prin telefon nu este ca si cum nu ati vorbi deloc! Acum poti vorbi prin video call, este usor... Da ti seama cum era pe timpuri cand nu e existau telefoane, sau cand barbatii mergeau in armata. Daca este iubire se poate trece peste orice obstacol!
De ce sa nu rezisti?, daca va face bani te va putea sustine socate in orasi plimbari etc. Iubirea mai trece si prin stomacel sa stii .