| Aghireirs a întrebat:

Fetelor,am o intrebare pentru voi...sa zicem ca aveți 17 ani și iubitul vostru 22, iar el se angajează ca șofer pe tir o luna sa fie plecat și 2 saptamani acasa...ați rezista?

15 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Da. Ce legătură are meseria cu relația?
Nu poate sta omul zilnic la fundul tău!

| stancuprint a răspuns:

De ce sa nu rezisti?, daca va face bani te va putea sustine socate in orasi plimbari etc. Iubirea mai trece si prin stomacel sa stii happy.

| Vikaa a răspuns:

Eu am 18, de ce nu as rezista? al meu lucreaza ca laborant chimist, deci nu e ca pe tir ce ii drept.Dar ca test de imaginatie, as reusii, ce m-ar oprii sa nu reusesc? 2 sapt e ok, nu ai de ce sa te stresezi.

| darrio2007 a răspuns:

In unele cazuri, nici nu apuca el sa iasa din oras, deja ele schimba uleiul cu altul.

| Yrem3119 a răspuns:

Dca este iubire adevarata da, rezisti. Veti tine legatura prin telefon nu este ca si cum nu ati vorbi deloc! Acum poti vorbi prin video call, este usor... Da ti seama cum era pe timpuri cand nu e existau telefoane, sau cand barbatii mergeau in armata. Daca este iubire se poate trece peste orice obstacol!

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 17 ani cred ca ai destul alte procupari care sa iti ocupe timpul... sau ar trebui sa ai

| Ineys a răspuns:

Pana se intoarce poate inveti pentru BAC... ca sa nu faceti intrecere cu tirul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Vikaa):

Iti spun eu ca nu rezista, sa lipseasca mereu cate o luna de acasa, aia nu e familie.

Si da, tu ai doar 18, de-aia nu prea realizezi ce vorbesti.

| Vikaa a răspuns (pentru Cosmin86):

Crede-ma ca eu chiar stiu ce vorbesc happy Si tatal meu lucreaza tot pe tir, cate o luna, cate 2 si inca suntem o familie.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa nu reziste?
Daca are doar 17 ani, inseamna ca este inca eleva, deci super ocupata cu invatatul. ca atare, poate sta cuminte in casa, pana vine iubitul din cursa.

| Adry05 a răspuns:

Am mai stat câte 2 săptămâni fără al meu din diverse motive și n-am murit.Dar dacă ar fi o chestie constantă nu știu dacă m-aș băga. Vreau să-mi iau bărbat să fie lângă mine, să avem și să creștem o familie împreună nu să-l văd de 2 ori pe lună.

| Aghireirs explică (pentru Adry05):

Și despre părinți plecati in diverse tari ce spui?

| Adry05 a răspuns (pentru Aghireirs):

Mi se pare normal să plecați toți. Dacă soțu meu vrea să plece afară și găsește ceva să ne fie bine tuturor atunci plecăm toți. Oricum mi s-a scârbit de rahatu ăsta de țară și chiar mi-aș dori să plec.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adry05):

Da, cate 1-2 saptamani se mai intampla, gen eu am fost 1 saptamana la un training in Londra cu serviciul, sotia a fost in Paris 1 saptamana, tot cu serviciul, acum urma sa merg 2 saptamani in state, etc.

Dar gen 1-2 saptamani pe an maxim, nu ceva periodic.

| Adry05 a răspuns (pentru Cosmin86):

Exact. așa cazuri din astea izolate e normal, chiar și mai mult de 2 săptămâni, dar ceva constant n-aș suporta. Să ies cu-n tip și să afu că are genu ăsta de job și intenționează să-l țină pe termen lung, n-aș mai ieși.