Onest, misterios, dar si cu simtul umorului, brunet inalt cu par destul de bogat si cu ochi frumosi
Intelegator, nu neaparat dragut. Cu suflet bun, nu mitocan, nu mârlan. Sa nu jignească, că mor de durere...
Hugh jackman?
:).
De ce l-ai ales tocmai Hugh Jackman? baiat dragut, mai ales aici:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Te-am prins singura te minti pe tine apoi zici ca lumea isi face iluzii sau generalizeaza. Pan` la urma o sa ai si tu barbat.
Ha, ha, las' că m-am lecuit de valoarea baietilor asa cum esti si tu lecuit de fete! Hai mă, ai masina rosie! A mea e neagra, si mai are si geamuri fumurii...Dar nu conteaza, eu am ochelarii cu lentile in nuantă Orange, deci va fi mereu soare, chiar daca acum a intrat un pic un nor...
Măi, si ce urâțel te exprimi "Pan` la urma o sa ai si tu barbat". Nu era mai frumos sa zici "O să cunosti si tu un băiat etc, etc..."?
Suna altfel, acustic, referindu-mă! Of, of, Ce finețe aveti voi, băietii, in exprimări...
Nu conteaza exprimarea oricum, nu e un interviu sau vorba intre presedinti, pentru mine nu mai e leac ca sa pot accepta pe cineva in viata mea. Doar discutii cu parintii din cauza ca le e greu sa ma accepte asa cum sant acum.
Nu uita sa-mi zici cand ai nunta asa sa fiu impacat ca ti-ai gasit jumatatea.
SurduL întreabă: