| stefystefy76 a întrebat:

Fetelor cum arata baiatul perfect pentru voi?

Răspuns Câştigător
| outlandish a răspuns:

Onest, misterios, dar si cu simtul umorului, brunet inalt cu par destul de bogat si cu ochi frumosibig grin

9 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Intelegator, nu neaparat dragut. Cu suflet bun, nu mitocan, nu mârlan. Sa nu jignească, că mor de durere...

| Th3Unknown a răspuns (pentru floresdemayo):

Hugh jackman?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Th3Unknown):

:).
De ce l-ai ales tocmai Hugh Jackman? baiat dragut, mai ales aici:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| mgtow a răspuns (pentru floresdemayo):

Te-am prins singura te minti pe tine apoi zici ca lumea isi face iluzii sau generalizeaza. Pan` la urma o sa ai si tu barbat.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru mgtow):

Ha, ha, las' că m-am lecuit de valoarea baietilor asa cum esti si tu lecuit de fete! Hai mă, ai masina rosie! A mea e neagra, si mai are si geamuri fumurii...Dar nu conteaza, eu am ochelarii cu lentile in nuantă Orange, deci va fi mereu soare, chiar daca acum a intrat un pic un nor...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Măi, si ce urâțel te exprimi "Pan` la urma o sa ai si tu barbat". Nu era mai frumos sa zici "O să cunosti si tu un băiat etc, etc..."?
Suna altfel, acustic, referindu-mă! Of, of, Ce finețe aveti voi, băietii, in exprimări...

Nu conteaza exprimarea oricum, nu e un interviu sau vorba intre presedinti, pentru mine nu mai e leac ca sa pot accepta pe cineva in viata mea. Doar discutii cu parintii din cauza ca le e greu sa ma accepte asa cum sant acum.

Nu uita sa-mi zici cand ai nunta asa sa fiu impacat ca ti-ai gasit jumatatea.

| stefystefy76 explică (pentru outlandish):

Adica eu big grin

Întrebări similare