Copilul nu a precizat in nici macar un rand cum ca ar vrea sa intretina relatii sexuale cu ea. Ba din contra, din tot ce a scris reiese ca priveste aceasta relatie prin naivitatea varstei. A precizat doar ca s-a indragostit de ea, o vrea ca iubita si ca urmatoare relatie in viata lui. Daca privesti toate lucrurile sub aspect penal, Donna...multi oameni infundau puscarie pana acum.
De asemenea, a precizat de doua ori varsta copilei, ceea ce inseamna ca e constient ca are 14 ani.
Una peste alta, celebra greseala a oamenilor. Sa traiasca mereu in spate cu frica de cateva cuvinte, cu indoiala ca nu se va sti niciodata ce se va intampla.
Daca il luam pe "what if" in brate, chiar n-ai cum sa stii ce se va intampla mai departe.
Vrei sa spui cuvinte, dar nu le spui. vrei sa actionezi cumva, dar nu o faci in niciun fel.
Uite ce-ti propun, GoldenBoy: spune-i fetei ca ti se pare ca e draguta. Atat. Vezi ce feedback iti da si din acel moment, stii ce ai de facut. Daca e "nu", nu sa fie. Macar ai incercat. Daca e "da", ramaneti si voi cuminti pana aveti varsta legala, ca s-o satisfaceti pe Donna. In alta ordine de idei, incearca s-o cunosti si "live", pe FB nu e modalitatea cea mai sigura de a sti ce fel de persoana este, daca chiar te-ai indragostit de ea si altele. Si incearca sa nu mai precizezi varste in mod oficial, niciunde. Nu in cazul asta. Nu ai spus nici "pas", iar Donna te-a si numit "pedofil". Mda...
Ca un apropo care tine de subiect, prima mea relatie a fost cu un barbat mai in varsta cu 13 ani decat mine. Si asta se intampla pe cand aveam 17 ani. Ar fi fost si pacat sa infunde puscarie doar pentru ca ne-am indragostit unul de altul, nu? Mai mult de 50% din colegele mele de liceu care nu implinisera varsta legala erau deja indragostite de baieti/barbati care cu usurinta avea peste 18 ani. Atatea chestii stricte. Si apoi te mai intrebi de ce adolescentii din ziua de astazi sufera de atat de mult stres, de ce isi pun pe suflet atat de mari presiuni.
Pentru a doua oara de cand sunt pe acest site, Donna: trebuie sa-ti spun ca imi este mila de copii tai. Tu da-i mai departe, fa pe politistul cu ei. Ai sa vezi cum vor scapa in balarii. Asta in cazul in care vor mai prinde vreodata incredere in ei.
Multumesc! Am scris cu inima toate cuvintele despre ea, cele de mai sus. Sexul e o nimic toata, atunci cand inima preia controlul, daca stii ce zic, oricum, Dimineata faina sa ai! Mersi!
Donna, legea se aplica in cazul coruperii SEXUALE de minori. Cum poti sa numesti pedofil, un baiat de 18 ani care s-a INDRAGOSTIT de o fata? Nici macar nu s-a gandit la relatii sexuale cu ea, d-apai sa o si faca. Atentie, GoldenBoy: fara relatii sexuale pana la varsta majoratului ei. Si, aici s-ar putea sa ma insel, dar minorul precizat in lege, are sub 13 ani. La 14 ani, o fata este deja matura din punct de vedere sexual, nu si din punct de vedere al varstei. Oricum, ca sa eviti sa fi numit "pedofil" de oameni incuiati, mai ales atunci cand nu esti, pastreaza varsta de 18.
Citisem legea din 2009. Legea din 2011 spune ca minorul trebuie sa implineasca varsta legala de 15 ani. Sa nu mai spunem ca AMBELE variante ale legii precizeaza modalitati prin care nu intri sub incidenta acestor doua legi. In cazul in care ea va ramane insarcinata, el trebuie sa-si asume calitatea de infaptuitor si responsabil pentru acel act. Numai in cazul in care nu, atunci poate fi pus la zid si numit "pedofil". Prea se exagereaza, Donna. Prea vrei sa pui biciul pe copii.
De la 15 sau 16 ani isi poate da singura acordul daca doreste sex sau nu, dar nu am habar de ce s-a ajuns la subiectul asta, eu voiam doar niste sfaturi, ca sa ii dau de inteles ca imi este draga, nu am cerut sfaturi cum s-o bag in pat. Mie daca Imi place mumt de o fata, Sexul este ceva Miniscul, Optional si discutabil, mie imi este de ajuns sa stiu ca imi este Iubita, sa o am langa mine, restul ramane de vazut!
Am inteles!
Ma bucur nespus sa vad pareri contrarii cu cele ale Donnei in conditiile in care acesti oameni nu au fost inca blocati.
Aviz Donnei, pe care am ajuns deja sa o martirizam la cat de multa atentie ii acordam prostiilor: pune in balanta modul in care te-au judecat oamenii in acest topic, si modul in care ii jignesti. Ce este mai rau? Sa ti se spuna ca esti o "mama fara sentimente" sau sa ti se ofere jigniri gratuite ca "pedofil", "idiot"? Mare noroc ca nu suntem toti fata in fata. Am fi ca "12 Angry Men".
BitchInRedDress întreabă: