Copilul nu a precizat in nici macar un rand cum ca ar vrea sa intretina relatii sexuale cu ea. Ba din contra, din tot ce a scris reiese ca priveste aceasta relatie prin naivitatea varstei. A precizat doar ca s-a indragostit de ea, o vrea ca iubita si ca urmatoare relatie in viata lui. Daca privesti toate lucrurile sub aspect penal, Donna...multi oameni infundau puscarie pana acum.
De asemenea, a precizat de doua ori varsta copilei, ceea ce inseamna ca e constient ca are 14 ani.
Una peste alta, celebra greseala a oamenilor. Sa traiasca mereu in spate cu frica de cateva cuvinte, cu indoiala ca nu se va sti niciodata ce se va intampla.
Daca il luam pe "what if" in brate, chiar n-ai cum sa stii ce se va intampla mai departe.
Vrei sa spui cuvinte, dar nu le spui. vrei sa actionezi cumva, dar nu o faci in niciun fel.
Uite ce-ti propun, GoldenBoy: spune-i fetei ca ti se pare ca e draguta. Atat. Vezi ce feedback iti da si din acel moment, stii ce ai de facut. Daca e "nu", nu sa fie. Macar ai incercat. Daca e "da", ramaneti si voi cuminti pana aveti varsta legala, ca s-o satisfaceti pe Donna. In alta ordine de idei, incearca s-o cunosti si "live", pe FB nu e modalitatea cea mai sigura de a sti ce fel de persoana este, daca chiar te-ai indragostit de ea si altele. Si incearca sa nu mai precizezi varste in mod oficial, niciunde. Nu in cazul asta. Nu ai spus nici "pas", iar Donna te-a si numit "pedofil". Mda...
Ca un apropo care tine de subiect, prima mea relatie a fost cu un barbat mai in varsta cu 13 ani decat mine. Si asta se intampla pe cand aveam 17 ani. Ar fi fost si pacat sa infunde puscarie doar pentru ca ne-am indragostit unul de altul, nu? Mai mult de 50% din colegele mele de liceu care nu implinisera varsta legala erau deja indragostite de baieti/barbati care cu usurinta avea peste 18 ani. Atatea chestii stricte. Si apoi te mai intrebi de ce adolescentii din ziua de astazi sufera de atat de mult stres, de ce isi pun pe suflet atat de mari presiuni.
Pentru a doua oara de cand sunt pe acest site, Donna: trebuie sa-ti spun ca imi este mila de copii tai. Tu da-i mai departe, fa pe politistul cu ei. Ai sa vezi cum vor scapa in balarii. Asta in cazul in care vor mai prinde vreodata incredere in ei.
Imi pare rau sa-ti spun, dar un copil de 14 ani nu poate sa-ti fie iubita, pentru ca asta inseamna puscarie pentru tine!
Cauta-ti pe cineva de varsta ta si lasa coruperea de copilasi, ca nu glumesc, puscarie intre 3 si 10 ani!
Uite legile aici:
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-199-cpen
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-200-cpen
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
In ce privesc viciile unei fete, trebuie sa o cunosti bine, ca sa poti spune ce vicii ar putea avea cineva.
Totusi, la 14 ani, este doar un copil mic si nu cred ca aiba vreun viciu.
Dar se pare ca tu ai un viciu: pedofilia, ceea ce iti poate aduce un viitor dupa gratii. Ai mare grija ca NU ai voie sa corupi, seduci, convingi sau intretii realtii sexuale cu un copil de 14 ani! Citeste legile alea de ti le-am postat mai sus, sa vezi in situatie te aflii, daca te apropii de acel copil.
In 90% din cazuri, parintii iau actiune si riscul tau se transforma in realitate.
Ca mama, iti spun foarte serios sa te potolesti si sa-ti iasa din cap copii mici si corputerea loc, ca tu cauti necazurile cu lumanarea.
Nu stiu ce fel de baiat esti tu, dar la 18 ani sa stai langa cineva care-ti place, sa fiarba hormonii in tine si sa nu faci nimic, este de neinteles.
Dar, sa te vad cum explici asta parintilor fetei, politiei sau judecatorului, pentru ca oricum intrii sub legea 198 de corupere si seducere de minore.
Uite care este problema, in primul rand, nu ma compara cu Barbatii de care tu ai avut parte sa-i cunosti la viata ta, si eu merg pe premiza: In dragoste si in razboi, orice este permis, si nu ma eticheta ca fiind pedofil, Ce daca am 18 ani? Abia acum 2 luni i am implinit, eu tot copil de 15-16 ma simt. In afara de asta, Fata aia o avea ea 14 ani, dar eu m-am indragostit de ea pentru ca este o fata foarte desteapta, fara Figuri in ea. Si este si draguta pe deasupra. Cam asta caut eu la o fata, ce ai vrea sa fac? Sa astept pana face 16 si dupa sa ii spun ca o plac? Nu! Asa nu se face. Eu am avut o relatie cu o fata cu care am facut dragoste abia la 4 jumate, nu ma intelege gresit, Iarta-ma ca ma exprim in halul asta, Da' Fac o Laba si imi trece, ca sa te fac sa intelegi ca nu sunt vreun disperat. Daca nu acum, cand? Eu pe fata aia o vreau acum, cat mai este Singura! Mersi pentru sfaturi, sunt un Baiat Care stie sa fie si copilaros, destept, prost. Dar si serios. Eu am cerut doar un sfat, cum sa ii arat ca o plac mult, fara sa ii spun direct, atat am cerut, de Administrat... stiu sa administres, sa intretin o relatie.
Multumesc! Am scris cu inima toate cuvintele despre ea, cele de mai sus. Sexul e o nimic toata, atunci cand inima preia controlul, daca stii ce zic, oricum, Dimineata faina sa ai! Mersi!
Nu are importanta ca tu te simti de 15-16 ani, chiar daca legal ai 18 si esti major, ca-n fata Legii tu vei raspunde ca adult, care are.
Nu am intalnit pedofili si nici copii care sa se dea la fii-mea, pe vremea cand era ea era de 14 ani, ca-l dadeam direct pe mana politiei.
Ce tot nu pricepi tu, este ca NU ai voie sub nici o forma sa seduci si corpui o minora!
Poate termenii de "sedus" si "corupt" nu-ti sunt cunoscuti, dar si fara sex, tot poti intra in puscarie, pentru ca esti major!
Sfatul ti l-am dat ca un parinte, din prisma unu parinte, care stie ce este in mintea unui copil de 14, dar si in cea a unuia de 18 ani.
Am 2 copii mari, tecuti demultd e 18 ani, asa ca, vorbesc din experinta de viata si iti dau sfaturi, avertizandu-te ca indiferent ce ai vrea tu cu copila aia, este interzis de lege!
Donna, legea se aplica in cazul coruperii SEXUALE de minori. Cum poti sa numesti pedofil, un baiat de 18 ani care s-a INDRAGOSTIT de o fata? Nici macar nu s-a gandit la relatii sexuale cu ea, d-apai sa o si faca. Atentie, GoldenBoy: fara relatii sexuale pana la varsta majoratului ei. Si, aici s-ar putea sa ma insel, dar minorul precizat in lege, are sub 13 ani. La 14 ani, o fata este deja matura din punct de vedere sexual, nu si din punct de vedere al varstei. Oricum, ca sa eviti sa fi numit "pedofil" de oameni incuiati, mai ales atunci cand nu esti, pastreaza varsta de 18.
Citisem legea din 2009. Legea din 2011 spune ca minorul trebuie sa implineasca varsta legala de 15 ani. Sa nu mai spunem ca AMBELE variante ale legii precizeaza modalitati prin care nu intri sub incidenta acestor doua legi. In cazul in care ea va ramane insarcinata, el trebuie sa-si asume calitatea de infaptuitor si responsabil pentru acel act. Numai in cazul in care nu, atunci poate fi pus la zid si numit "pedofil". Prea se exagereaza, Donna. Prea vrei sa pui biciul pe copii.
Doamna, eu v-am spus ceva, dar observ ca dvs. nu doriti sa intelegeti, eu v-am inteles sfatul, l-am luat ca pe un sfat de bine. Si va multumesc, dar trebuie sa intelegeti si dvs. Ca suntem in 2018. Iar pedeapsa se ia dupa caz, nu regula, Oare cum. Fata isi poate da consimțământul pentru relatii intime de la varsta de 16 ani, si sunt de acord cu asta, mie imi plac fetele cuminți, ce vreau eu sa spun este, ca, daca doar am o relatie cu ea, Platonica, fara sex, nu am de ce da fiu acuzat, acuzat as fi daca as avea 30-40 de ani, dar din moment ce diferenta de varsta este de aproape 4 ani, de ce as fi considerat un pedofil? Pana la urma fata aia se afla dintr-o categorie de varsta ca si a mea, adica adolescenta. Asa ca, in afara de părinții ei, nu ii poate interzice nimeni sa se intalneasca cu mine, fiti calma, sunt fete de 12 ani in ziua de azi care, nu doar ca Au relatii cu bărbați insurati de peste 20, dar au si relatii intime, asa ca o Simpla relatie dintre o fata de 14 cu un baiat de 18 nu cred ca este chiar atat de Ilegal, mai ales in cazul in care, Baiatul, adica eu, doreste ceva serios, nu ceva de-o noapte, pentru ca eu cu fata aia imi pot dori multe, dar cu siguranta nu aventura!
De la 15 sau 16 ani isi poate da singura acordul daca doreste sex sau nu, dar nu am habar de ce s-a ajuns la subiectul asta, eu voiam doar niste sfaturi, ca sa ii dau de inteles ca imi este draga, nu am cerut sfaturi cum s-o bag in pat. Mie daca Imi place mumt de o fata, Sexul este ceva Miniscul, Optional si discutabil, mie imi este de ajuns sa stiu ca imi este Iubita, sa o am langa mine, restul ramane de vazut!
Citeste legea baiete!
Pana la 16 ani nu o poti atinge!
Iar sub 18 ani, poti fii acuzat de parintii ei si poti face puscarie.
Iar dragoste cu sila, nu se poate!
Sunt convinsa ca nu o sa stai tu 4 ani langa ea, masturbandu-te ca sa o astepti sa implineasca 18 ani si sa decida daca vrea sa faca sex, cand oficial ea este majora si poate sa decida ce vrea.
Pana atunci, parintii sunt cei carora trebuie le ceri voie.
Dar stii ce, faci ce doresti si vezi tu mai tarziu... consecintele.
). Incredibil.
Pentru "baiatu' de aur": Prietene, vezi ca sunt sanse mari sa nu-o duca capu nici sa treaca strada, tu băiat major, hormonii bubuie-n tine, ai sanse mari sa te împingă necuratu' la vreun gest d-asta "necugetat". Caci ai 2 variante în astfel de cazuri: Te înțelegi cu părinții fetei si ii pui inel pe deget sau iei vreo 5-7 ani cu executare. Dar totusi, eu sunt curios daca părinții ei stiu de iubirea voastra. De-as fi tasu te-aș juca pe cap si pe tine si pe ea in mod egal.
Donna, ti-a imbatranit gandirea inaintea trupului. N-as vrea sa fiu copilul tau. Esti de o rautate feroce. Cred ca n-ai fost indragostita niciodata. Si cred ca nici adolescenta in gandire n-ai fost niciodata. Nici nu stiu cum sa spun: imi plac atat de mult adolescentii si tinerii care cunosc iubirea si se iubesc, deoarece sunt oameni mai buni, mai gingasi, mai frumosi, mai...
Consider ca tinerii de astazi nu trebuie judecati ca fiind tinerii de acum 20-40 de ani. In prezent tinerii se maturizeaza mai repede, atat fizic, cat si psihic. Am cunoscut un adolescent de 16 ani, ramas orfan de tata. Gandirea lui era de barbat, nu de baiat.
Pentru GoldenBoy17: sa nu uiti ca iubirea cere respect, iar fata este totusi un copil inca. O sa gasesti tu o metoda de a-i declara dragostea. Ca... stii si tu cred, ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Pentru "juristii" de pe aici, in special pentru Donna: o relatie de prietenie sau de iubire platonica nu este infractiune. Iar dupa implinirea varstei de 15 ani de catre fata, nici sexul nu este o infractiune, daca nu este corupere si este consimtit. Chiar daca partenerul are mai mult de 18 ani.
Dar oare nu discutam despre pielea ursului din padure?
La 15 ani, nu la 16 ani poate "sa-si dea consomtamantul". Chiar daca ai avea 30-40 de ani si ea 15 nu poti fi acuzat de nimic, daca ea este de acord. Iubirea nu tine cont de varsta, de sex, de... Daca printr-o simpla relatie consideri o relatie de iubire fara relatii sexuale, aceasta nu poate fii nelegala. Daca ar stii madam Donna cate relatii de iubire nevinovata (unele chiar cu cireasa de pe tort -
adica sex) sunt intre elevi de clasa a 12-a cu eleve din clasa a 7-a si a 8-a ar sucomba.
Donna, scrii "te aflii" în loc de "te afli"; în răspunsul următor scrii "intrii sub legea", în loc de "intri sub legea". Înţeleg că ai o predilecţie pentru scrierea cu mai mulţi "i", dar dacă gramatica cere altfel, trebuie să ne conformăm, n-avem ce face. Sper să nu zici că a fost o neatenţie sau o problemă la tastatură, pentru că faci greşeala asta frecvent. E o chestie care se învaţă, mi se pare, prin clasa a V-a sau a VI-a. Tu ai în general idei frumoase şi ar fi păcat să nu le prezinţi şi într-o formă corectă dpv gramatical.
Ma bucur nespus sa vad pareri contrarii cu cele ale Donnei in conditiile in care acesti oameni nu au fost inca blocati.
Aviz Donnei, pe care am ajuns deja sa o martirizam la cat de multa atentie ii acordam prostiilor: pune in balanta modul in care te-au judecat oamenii in acest topic, si modul in care ii jignesti. Ce este mai rau? Sa ti se spuna ca esti o "mama fara sentimente" sau sa ti se ofere jigniri gratuite ca "pedofil", "idiot"? Mare noroc ca nu suntem toti fata in fata. Am fi ca "12 Angry Men".