anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fostul meu iubit s-a despartit acum 3 zile(n o sa explic dar el m-a lasat si n am avut nicio vina in asta, doar a fost rau cu mine si tot el s-a despartit...). Credeam ca o sa se intoarca inapoi ca de obicei(s-a despartit odata si a venit dupa 2 zile), si cand ne certam tot venea la mine

Acum...tot astept dar nimic...
Stiu ca nu s ar mai merita dar tin la el foarte mult
Si nu, nu o sa l caut, ca deja am facut o si m-a alungat destul

Nu pot sa inteleg ca eu nu pot sa dorm bine, nici sa mananc si el nu mi simte deloc lipsa(am incercat sa fiu cea mai nice iubita cu el), si chiar aveam asteptari sa se intoarca ca aveam o relatie de peste 2 ani jumate...mi as fi dorit sa vina inapoi

34 răspunsuri:
| elennaionela14 a răspuns:

Nu te mai gandi
Un sut in fund un pas inainte.
Sunt si alti baieti si poate mai buni ca el.

| johnnny123 a răspuns:

Ai uitat să spui că este vorba despre o "relație" la distanță și că în realitate nu te-ai văzut niciodată cu "iubitul tău".

Cu alte cuvinte, este o relație imaginară și te agăți de o iluzie.

| Aaa13579 a răspuns (pentru johnnny123):

Da dar am vorbit cu el si astea si planuiam sa ne vedem.

| johnnny123 a răspuns (pentru Aaa13579):

Aham... În 2 ani și jumătate de "relație" nu ați găsit timp să vă vedeți nici măcar o dată, dar urma acum... Unde locuiește, la Polul Sud?

Ești extrem de naivă, chiar și pentru 18 ani.

| Miruna333 a răspuns:

Nu te mai vrea. Nu trebuie sa faci ceva sa nu te mai vrea, nu mai simte, de asta nici nu se mai intoarce. Daca ii pasa, nu se despartea de tine, astea sunt copilarii cu despartiul si impacatul dupa 2 zile, oamenii maturi si asumati nu fac asta, posibil sa fiti adolescenti. Daca ar mai fi vrut ceva, s-ar fi intors. Chiar vrei pe cineva sa te lase constant si la fel sa se intoarca in viara ta? O face cu un scop, nu degeaba. Cu siguranta tu stai si suferi acasa si el isi face de cap cu altele. Tu alegi daca vrei asta in viata ta

| Aaa13579 a răspuns (pentru johnnny123):

Am parintii stricti multumesc

| Aaa13579 a răspuns (pentru Miruna333):

El era genul cu anger issues si cu mult orgoliu, plus ca are 20 ani dar nu e prea matur...

| Trinitatea12 a răspuns:

Am vazut ca a mentionat cineva in rspunsuri ca asta a fost relatie la distanta... Imi pare rau s-a iti spun dar daca el nu si-a facut vreodata timp s-a va vedeti in persoana in astia 2 ani jumate atunci decat te folosea pentru comfortul emotional si probabil cateva alte chestii.

Daca el a fost foarte rau cu tine si el a decis s-a se desparte de tine, atunci asta este un semn de la Dumnezeu s-a lasi specimene de genul asta in pace. Nu stiu ce dificultati ati avut in relatie dar un barbat care se comporta urat cu femeia lui si nici macar nu vine s-a o vada nu este barbat, este altceva care nu iti merita timpul.

Stiu cat de dificil este s-a fi la distanta dar ce ati descris in postare este inacceptabil. Daca aveti ghinionul s-a fiti bantuita de acest individ din nou cand ii vin mintile mai la cap, cea mai buna solutie ar fi s-a ii oferiti un sut in fund. Daca va lasa balta atat de usor, cu siguranta este capabil de si mai rau in situatii nasoale. Poate o s-a fuga daca esti atacata vreodata, cine stie. Nu merita...

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Ce are băiatu' ăla de îți place așa de mult de el fato? chiar nu înțeleg fetele care inca mai țin la foști.Inteleg încă mai ai sentimente pentru el, ai fost fericita cu el? Da și nu.Se mai întâmplă să ai și o relație toxică."mi-aș fi dorit sa vina înapoi" Fato arati că ești un pic disperată după el.O să îmi spun punctul meu de vedere. Daca tot ai fost aici și ne-ai spus ce te doare.Eu zic că nu mai merită să te mai gândești la el.Baiatul ăla deja so plictisit de tine și își vede de viața lui.Si încă ești tânără dragă. când te vei maturiza îți vei da seama cine merită atenția ta. Relațiile astea din ziua de azi sunt așa de frumusețe, își arată un pic că are interes pentru tine și gata sunt iubiți și după câteva săptămânii te părăsește (asta se aplică și pentru fete)

| Aaa13579 a răspuns (pentru Trinitatea12):

Eu am parintii stricti si l-am intrebat mai de mult daca e de acord sa astepte dupa mine si a spus ca da, anul acesta planuiam sa ne vedem dar el a aruncat tot

Si motivul despartirii era ca acesta a fost plecat undeva la fotbal 2 zile fara sa mi mai scrie nimic, il intelegeam daca mi spunea la inceput ca n o sa mai vb sau orice pentru ca nu murea daca mi dadea un mesaj care ii lua un minut.I am spus ca m-am suparat si nu i-a pasat de sentimentele mele si am insistat sa discut cu el calm si sa inteleaga ce m-a deranjat dar s-a despartit si m-a scos de peste tot...

Daca nu ma luam de el si nu ii spuneam ce aveam acum eram impreuna... dar imi calcam pe demnitate iarasi...(aproape mereu cand ma supara treceam cu vederea pentru ca voiam pace intre noi)

| ioana748 a răspuns:

Care iubit?
Tot despre cel imaginar vorbesti?
Cum sa va despartiti daca nu sunteti impreuna?
Incearca sa te detasezi de situatia aceasta absurda si poate iti faci un prieten in realitate.
Un baiat cu bun simt, nu unul care sa si bata joc de tine.
Tu ai probleme de atasament si cel de la calculator de ordin narcisic.
Esti victima perfecta dar poate ar trebui sa schimbi ceva la felul cum te raportezi intr o relatie.
Eu cred ca meriti mai mult decat unul care sa si bata joc de tine de la distanta.
Toate cele bune,

| johnnny123 a răspuns (pentru Aaa13579):

Hai să fim serioși. Dacă sentimentele voastre ar fi fost reale și reciproce, în doi ani și jumătate ați fi găsit o soluție să vă vedeți la față, indiferent de distanța dintre voi și de "strictețea" părinților.

Problema este că această "relație" există doar în capul tău.

| Violleta2022 a răspuns:

Doar o pierdere inutila de vreme, odata ce relatia asta a fost doar imaginara, online si NU v-ati intalnit niciodata, nu v-ati cunsocut si nu ati fost niciodata iubiti.

Este vremea sa lasi online-ul si sa-ti cauti un baiat real, care locuieste pe langa tine si cu care te poti intalni si cunoaste in viata reala.
Online-ul este pentru pierdut vremea, pentru minciuna, pentru prefacatorie, dar nu prentru relatii normale sau reale.

| Anonim240 a răspuns:

Se vede clar că ești o copilă. Părerea mea e să iți vezi de treaba ta că și așa nu v-ați văzut deloc. Și lasă scuza cu părinții stricți, că sigur te puteai vedea cu el dacă se voia și din partea lui, în plus, ești doar un copil, e logic să nu te lase părinții tăi oriunde, că se vede că ești naivă.

| Anonim240 a răspuns (pentru Anonim240):

Asta e strict obsesie, nu iubire, când o să mai crești o să îți dai singură seama de diferența dintre obsesie și iubire, că acum din câte se pare nu prea știi. Să te bucuri că nu te-ai văzut cu el, că cine știe prin ce vitrine prin Olanda ajungeai. Să le pupi picioarele părinților tăi pentru că știu să aibă grijă de tine

| Miruna333 a răspuns (pentru Aaa13579):

De un om de genul nu ai nevoie, ai nevoie de un om care cu toate ca are problme, stie sa le genstioneze si lasa orgoliul

| Trinitatea12 a răspuns (pentru Aaa13579):

Mi-ati confirmat suspiciile... Un om ca el nu merita nimic. Daca nici macar nu poti s-a ii spui cum te-a facut s-a te simti fara s-a se comporte ca un magar, atunci cum o s-a poti s-a depinzi de el atunci cand tu chiar o s-a ai nevoie? Doamne ajuta s-a nu ti se intample ceva cu un barbat ca asta pe langa tine, doar o s-o ia la sanatoasa daca ai norocul bun.

Faptul ca te-a lasat fara mesaje pentru atata, avand in vedere ca nu v-ati vazut pana acum si ca sunteti la distanta, este o lipsa majora de bun simt. Devina chiar o problema majora daca s-a suparat pe tine chiar daca EL a facut magaria. Are maniere de bou, la propriu. Chiar ai facut bine ca i-ai spus ce i-ai spus, nu pare s-a fie constient de cum ii afecteaza pe altii. Nu avea dreptul s-a se supere si nu avea nici un drept s-a se desparta si chiar s-a te lase singura asa.

Va rog frumos s-a ma credeti cand zic ca un barbat de genul asta o s-a va faca viata extrem de amara. E mai bine ca a plecat el singur. Mincinos si neputincios... de ce ai vrea un om ca asta in viata ta? Ala nici macar nu este barbat la cum a actionat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cât o să mai aștepți?

| Aaa13579 a răspuns (pentru Violleta2022):

Da dar am tras de asa zisa relatie a noastra si el m-a aruncat ca pe un gunoi.

| Aaa13579 a răspuns (pentru sadrian46):

Azi m-am oprit din asteptat, 2 zile i ar fi ajuns sau una.

Multumesc de intelegere.
De exemplu acum un an doi, era o persoana chiar buna dar cu timpul a devenit orgolios pana si cu mine..ma trata fara respect

De asemenea cred ca e mai ok ca nu l-am vazut in realitate..., m ar fi durut de 10 ori mai rau hah.

| Trinitatea12 a răspuns (pentru Aaa13579):

Din pacate fenomenul asta de schimbare invers nu este foarte rar, mai ales in relati de distanta. Chiar imi pare rau ca treceti prin asta, si va doresc tot norocul posibil cu aceasta situatie. Aveti dreptate, e mai bine ca nu v-ati vazut, considerand ce s-a intamplat...

Durerea asta, desi este crunta, o s-a va faca viata ma buna eventual chiar daca nu pare asa acum. O s-a ia ceva timp, dar cu siguranta o s-a va vindecati si o s-a gasiti un barbat care va merita si pe care il meritati.

| darrio2007 a răspuns (pentru Aaa13579):

Și de ce il astepti să vină inapoi?
De-aia isi bate joc de tine, că orice ar fi, tu il primesti inapoi.
Esti „naivă".

| darrio2007 a răspuns (pentru Aaa13579):

Nu te-ai oprit. Că nu esti tramvai.
Ai să si plângi după el.

| Anonim240 a răspuns (pentru Aaa13579):

Nu aveai relație cu el. De fapt, era doar pierdere de timp, nu se numeste relatie

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Aaa13579):

Cu atat mai mult sa nu-l mai vrei niciodata inapoi, ca asta este doar un gunoi care se joaca cu tine, dupa cum are el chef.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu voi putea niciodată sa înțeleg cum se implica unii atât într-o relație online, să suferi in așa hal, pentru ce, pentru niște mesaje, doamne ferește... Nici măcar nu v-ați întâlnit niciodată si folosești cuvinte ca "m-a lăsat", "venea la mine", "sa vina înapoi", unde te-a lăsat, in seen poate vrei sa spui, venea la tine unde anume, ca nu v-ați întâlnit, pentru Dumnezeu. Atașamentul asta pentru o persoana pe care nu ai atins-o niciodată, nu ai ținut de mână, nu ai sărutat, mângâiat, este ceva bolnav aproape, sa suferi sa nu poți sa mănânci sa dormi, pentru ce naiba. In 2 ani si ceva sa nu va întâlniți deloc e prea dubios, am vazut ca ai scris ca ai 18 ani si el 20, puneți mâna si luați unul din voi bilet de avion, tren, autobuz, orice e nevoie si mergeți si întâlniți-vă. Ce aveți voi acum e ceva fictiv, nu e o relație reală, te-ai îndrăgostit de niște mesaje doar. S-ar putea ca atunci când va întâlniți nici sa nu va mai placă unul de altul pentru ca voi v-ați învățat prin mesaje si in realitate nici nu știți sa va purtați unul cu altul.
Sa nu mai zic ca el in tot acest timp ar fi putut avea multe alte relații reale in timp ce vorbea cu tine, poate chiar asta e și motivul pentru care nu își mai bate capul cu această "relație" a voastră, poate si-a găsit o fată reală cu care sa trăiască. Cauta si tu un baiat adevărat cu care poți sa te întâlnești in viata reală, nu unul fictiv sa aveți relația doar online, aia nu e relație

| Tiberiu0123 a răspuns:

Accepta-mi și mie cererea pe care ti-am trimis-o sau dă-mi tu add vreau sa vorbim ceva