anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fostul meu iubit s-a despartit acum 3 zile(n o sa explic dar el m-a lasat si n am avut nicio vina in asta, doar a fost rau cu mine si tot el s-a despartit...). Credeam ca o sa se intoarca inapoi ca de obicei(s-a despartit odata si a venit dupa 2 zile), si cand ne certam tot venea la mine

Acum...tot astept dar nimic...
Stiu ca nu s ar mai merita dar tin la el foarte mult
Si nu, nu o sa l caut, ca deja am facut o si m-a alungat destul

Nu pot sa inteleg ca eu nu pot sa dorm bine, nici sa mananc si el nu mi simte deloc lipsa(am incercat sa fiu cea mai nice iubita cu el), si chiar aveam asteptari sa se intoarca ca aveam o relatie de peste 2 ani jumate...mi as fi dorit sa vina inapoi

34 răspunsuri:
| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Nu mai astepta. Nu mai sta ca o carpa. A fost rau, pa. Creste-ti stima de sine.

| frumoasazaraza a răspuns:

O sa iti treaca.

| Aaa13579 a răspuns (pentru Tiberiu0123):

Am facut o deja

| Andra08032005 a răspuns:

Nu prea e ok daca pleacă și se încarce. Nu ii mai accepta asta. probabil are pe alea și mai sta până se plictisește de ea poate perioada e mai mare acum 2-3 săptămâni o lună cine știe, ideea e să nu îl mai accepți înapoi caută un băiat serios pe care te poți baza nu unul care te caută doar când are chef de tine știu că e greu pentru că am trecut și eu prin asta. și ești orbita de el dar va trece pentru că ești fericită doar când e langa tine când pleca suferi și cum perioada sa mărit o să suferi mai mult decât să fii fericitawinking