| Pixxie00 a întrebat:

Fug de acasa. Mama mea e psihopata. Nu o mai suport. Nu am niciun fel de relatie cu ea si e imposibil sa comunic cu ea. Ma lasa afara abia dupa ce fac absolut toate treburile din casa (nu exagerez). Niciodata (din nou nu exagerez) nu e multumita si mereu cand se intoarce de la muca (pe la 6-7) ma cheama in casa ca sa tipe la mine ca e un fir de par pe jos sau pentru ca s-a terminat spalatul rufelor la masina si trebuie sa le intind. Ea nu a facut niciodata,ABSOLUT NICIODATA treaba in casa (de cand am crescut eu). Mereu eu fac toooot si niciodata nu e multumita si niciodata nu ma rasplateste. De asemenea, la 15 ani nu am voie sa plec de langa bloc si nu vrea sa inteleaga ca nu am prieteni buni la bloc! Simt ca innebunesc. Imi distruge vara si imi mananca anii. O urasc din toata inima. Pana la cer si inapoi o urasc. Si nu pot comunica cu ea. Am incercat in toate modurile. Nu pot. De cate ori incerc sa vorbesc cu ea tipa si ma goneste. Nu ma lasa sa ii vorbesc. Orice as incerca sa ii zic ea vorbeste peste mine si ma goneste. ORICEEE. De parca vocea mea ar tortura-o. Asa ca vreau sa plec in vama veche. Nu am bani, nu am unde sa stau acolo DAR NU IMI PASA. Vreun sfat? Pareri? Oare o sa o imbuneze/o sa o faca sa ma asculte? Orice!

41 răspunsuri:
| AddushAndrada a răspuns:

Sunt aproape în aceeași situație ca și tine doar ca eu am 16 ani. As avea unde sa fug și m-am gândit de 10000 de ori la asta, dar nu am făcut-o de frica sa nu trag și pe altcineva după mine având în vedere ca noi nu avem niciun drept pana la 18 ani. Nimeni nu gândește ca unele persoane se maturizează mult mai repede din cauza vieții. Nu poți apela nici la ajutorul statului pentru ca e și mai rău într-un cămin. Știu ca în momentul în care o sa fiu majora nu o sa mai rămân nici măcar o secundă la fel cum probabil, gândești și tu. Cel mai bine e sa fi tare și sa ii dovedești ca nu ești sluga ei. Nu te mai lăsa la ea. Fă ca tu sa ieși învingătoare din fiecare cearta și dacă ea se comporta asa fa și tu la fel. În momentul în care îți reproșează ceva, de exemplu măturatul, ia toată mizeria și arunc-o pe jos înapoi și spune-i ca tu nu mai faci niciodată curat ca de aia are mâini și picioare. E clar nebuna. Și mai cunosc încă 1 la fel. Fii tare! Baftakiss

| blackspygirl a răspuns:

E complicata rau situatia ta, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu un psiholog sa te linisteasca, stresul asta nu te ajuta deloc din contra iti faci mai mult rau