Ce frumos! Esti tare norocoasa, crede-ma! Orice fata si-ar dori un baiat asa grijuliu.
Uite, de exemplu daca stati impreuna ( sau chiar daca nu ), cand vine acasa poti lasa un biletel cu diferite indicii, iar cand ajunge la destinatie ca sa zic asa, tu il poti astepta cu o cina romantica ( mancarea lui favorita ). Daca vrei sa ii faci un cadou, ii poti lua un breloc in genu :
https://www.google.ro/......ps?/search
Sau puteti merge la un picnic doar voi doi.
Alta surpriza ar mai fi sa ii faci o praji mica ( singura sau cu ajutor ), eventual cu un mesaj sau un simbol ( inimioara ) pe ea si sa mergi la el acasa fara sa stie, sigur ii va placea surpriza!
Poti edita pe net o poza cu voi si s-o pui intr.o rama si s-o impachetezi de mai multe ori pentru a nu-si da seama de la bun inceput ce este.
Ii mai poti lua un cadou care are legatura cu pasiunile lui ( aici tu esti experta )
Mai sunt bratari cu zodii mai nou si sunt fosforescente. Daca gasesti ii poti lua una de culoarea lui favorita.
O pernuta sau cana cu poza voastra pe ea sau cu mesaje haioase.
Ii mai poti lua sau chiar confectiona ceva ce stii ca si-ar dori ca de exemplu un lantisor.
Sper ca ti-am fost de ajutor. :)
Daca imi mai vine vreo idee iti mai scriu daca vrei.
Chestiile personalizate cu pozele cu voi doi impreuna de obicei dau gata persoanele... Perna, mouse-padd, cana, tricou etc orice, dar sa fie cu pozele cu voi 2 impreuna. Asta da mereu gata Bafta:*
Asteapta-l cand vine acasa in lenjerie intima neagra, cu o masca pe fata si spune-i ca esti spiridusul erotic si ca ii indeplinesti 3 dorinte
Nu, nu e un catel, e un baiat educat si respectuos, care stie cum sa faca o fata sa zambeasca, diferit de toti ceilalti porci misogini si buni de nimic.
1. Unei fete îi faci complimente doar dacă merită, iar dacă o duce puţin mintea poate înţelege din contextul unei fraze ceva mai bine gândite că este complimentată.
2. A da flori unei femei mi se pare cel mai retardat gest. Cine a venit cu ideea asta? "Uite o floare pe câmp, ce frumos afară, hai s-o rupem s-o dăm femeilor, să moară într-un vas"
anonim_4396 întreabă: