| Byanka26 a întrebat:

Funda! Stiti e o poveste cam lunga. Bunica mea se simte cam rau si are nevoie de o ocupatie. Noi ne-am gandit la un catel si nu stim ce rasa. Bunica mea e linistita si bunicul la fel deci nu au nevoie de un catel mare sau foarte agitat, totusi sa fie jucaus. Ne-am gandit la aceasta idee cu cainele fiindca eu am deja si cand merg in vacanta il las la ea si mereu se simte mai bine cand are o ocupatie. Daca puteti sa-mi spuneti cateva rase de caini sau poate imi dati alta indee de ocupatie. Dau Funda! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| pyma a răspuns:

Caută aici, sigur vei găsi, sunt și căței de rasă, de diverse dimensiuni. Partea frumoasă e că îl adopți, nu trebuie să dai bani, și astfel faci o faptă bună, oferind unui biet suflețel șansa la o viață frumoasă :)
Poți posta și anunț spunând ce anume cauți.
http://www.adoptiicaini.ro/

11 răspunsuri:
| shippuden a răspuns:

Mai degraba ia-ti un papagal e mai usor de ingrijit, si mai convenabil decat un caine.La caine ai mult de muncit cu el, trabuie sal scoti dimineata la plimbare...

| Kitty20 a răspuns:

Bichon(nu stiu prea bine cum se scrie dar se citeste bison),pichinez, gloden ritriever(nici pe asta nu cred ca l-am scris bine), labrador, yorkshaire-terrier

| Andrey1995 a răspuns (pentru shippuden):

I-ar placea un hamster? cusa lui costa in jur de 40 de lei, rumegusul in jur de 10 lei, rotita lui costa in jur de 15-20 lei, mancarea pana in 10 lei,Il poti hrani cu salata,cartof, morcov, mar.Trebuie sa il tii deparete de apa si sa nu ii dai apa.

Răspuns utilizator avertizat
| grgdlk a răspuns:

Labrador

| DakotaRoyse a răspuns:

Bichon, Bolognese, Affenpinscher, Beagle, Chow Chow
Astea sunt rase mai mici. Eu ţi-aş recomanda să iei un câine de talie mie, orice cuţu, nu neapărat de raăsă. Cuţu e cuţu oricum, nu o să ştie să vorbească dacă are nume franţuzesc.
Uite aici o listă lungă :) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dog_breeds

| Mihaiadamache a răspuns:

Labrador sau golden retiever, Caini loiali!

| DanielaMe a răspuns:

Poti lua pichinez. De ascemenea poti sa incerci alta animale : papagali, pesti etc.

| claudiu12ro a răspuns:

Bichon

| shippuden a răspuns (pentru Andrey1995):

Da-i ca un fel de sobolan, nu cred o sa-i placa

| ioaana1986 a răspuns:

Labradorul este cainele perfect. Este iubitor, ascultator si loial.happy