Mai bine acasa la el sau chiar si la serviciu. Te duci cu o prajitura ceva si ii spui ca vrei sa ai grija de glicemia lui ))
Intr-un shop e aiurea. Gen am venit sa cumpar o cravata si am dat inopinant peste tine? Poate la un suc, o pizza. Sa-l scoata un prieten la o pizza sau ceva si tu sa vii prin spatele lui, sa ii spui asa soptit la ureche "va servesc cu ceva in afara de mine?"...sau ceva de genul.
Vezi sa nu ai tu o mare surpriza daca vi ne anuntată si il gasesti cu alta in pat, asta da surpriză
Fix la asta ma gandeam eu...sa nu fie ea aia surprinsa )
Pai mai mult decat sa te prezinti neanuntata la el acasa sau la el la serviciu sau mai stiu eu unde...nu ai ce sa faci.
Ce relatie ave ti voi la distantă, aia o poti numii relatie? Sigur el aici se f.e cu altele, nu stă sa te astepte pe tine.
Sigur ca o poți numi relație!? De ce nu? E vorba de o perioada de 3 luni in care suntem la distanța unul de celălalt. Adică, cât de greu sa-i fie unui bărbat sa reziste 3 luni, alone? Serios... Eu tind sa cred ca l-am ales bine când am făcut-o și sigur e aceea excepție?
Ca sa fii sigura ca l-ai ales bine, fa-i o surpriza in noaptea cand ajungi si du-te la el la usa, cu o sticla de sampanie.
Daca-i singur iti va deschide, daca-i cu alta, se va face ca nu-i acasa.
Cum sa il surprinzi? simplu te pui in genunchi si ii ei pu+la in dinti ca o profesionista ce esti tu, si ai mare grija ca fetele cuminti inghit nu scuipa https://www.xvideos.com/video49540273/uncut_cock_cum_in_throat