Scoate o la o plimbare Cumpăra i ceva simbolic.Fă o sa râdă! Fii alături de ea Pur si şi simplu!
Vorbeste cu ea, fi-i alaturi pentru ca e intr-o situatie foarte delicata si se poate intampla orice.
Buna,incearca sa o scoti din starea aceea, iesiti undeva sa mai uite de probleme, daca nu reusesti recomanda-i un psiholog
Daca reusesti sa o scoti din depresie fara spital esti boassa , ideea e sa vorbesti foarte mult cu ea, sa o intrebi de fapt care e motivul pentru care a ajuns in starea asta, intreab-o ce mai face, cu mai e, sa-i iei un cadou, sa o intrebi de familie sau de prieteni, sa incerci sa o scoti in oras, uitati-va la un film de comedie sa zicem. mult noroc si sper sa se faca bine, am trecut prin asta cu altcineva si inca poti sa faci ceva pentru ea, mult noroc
:O...DUOA LA SPITAL URGENT...
nu as fieu doctor dar asta recomand sau.
nu stiu da mai bine du-te la spital
Mai disperat esti tu ca ea incercand sa ii rezolvi problema, vezi sa nu dai tu in depresie
Buna. Pe mine de obicei cologele si prietena mea ma scoate din depresie mergand sa magazine, poate o plimbare, radeti si glumiti, mergeti la un film, poveste cu ea mult si explica-i ca nu are rost sa cada intr-o depresie, sustine-o din toate punctele de vedere. Te pup sper ca de-am ajutat. :*
Încearcă să orbeşti drăguţ cu ea Vorbeşte despre amintirile plăcute şi amuzante şi o să fie mai bine. Fundă?