Buna, eu sunt baiat si normal nu mi s-a intamplat dar cred ca ar trebui sa ii spui, oricum ea trebuie sa se astepte la asa ceva de la tine, e ceva normal, nu ar trebui sa te jenezi, nu ai facut nimic rau ca sa iti fie jena. bafta
Mama cred ca mi. a venit menstruatia...eu asa i.am spus... da nu. i ceva extraordinar e normal asa ca spune*i
Deci eu eram in baie si am strigat MAMAAAAAAA si i-am zis mi-a venit ciclul/menstruatia cum vrei sa ii zici. Pur si simplu!
Nu trebuie sa te jenezi ptk e absolut ceva normal...sh mama ta a trecut prin asta...
Mami mi-a venit... Sau mami nu mai sunt asa micuta... Dar sa nu te feresti de ea. Pentru ca daca ai vreo complicatie sau vreo problema te poate ajuta.
Nici eu nu stiam cum sa-i spun la inceput.si mie imi era... dar pana la urma isi dadea seama si cum avem o relatie mai mult de prietenie poate s-ar fi simtit oarecum.asa ca nu mai aveam absorbante si i-am spus mamei ca.ma duc sa iau sampon(imi spusese dinainte) si niste obsorbante ca s-au terminat.ca mi-a venit. insa nu i-am spus cesi si-a dat seama singura. chiar si mie mi-a venit de curandbafta:*
Haide ma, ce e asa greu . Eu m-am trezit dimineata, am vazut o pata, am luat telefonul si incep: "auzi, mi-a venit ciclu si n-am tampoane, ce pana mea fac, o sunt pe georgiana sa vina ea ca nu avem decat de alea subtiri". Ea a inceput sa zica: "vai, ce rau imi pare ca nu sunt acasa, ai crescut Claudia" (era la servici). Eu i-am zis sa o ai usor ca ma doare burta de innebunesc si am cautat abosrbante. Cea mai urata zi din viata mea, de atunci, o data pe luna ma doare burta de ma dau cu capul e pereti. Si au trecut 3 ani, mai am vreo 40 si scap.
Spune-i ca te ai "dezvirginat" )))) si daca te intreaba cine a facut-o i zici ca Mama natura
Hai acum fara gluma sunt baiat dar nu ai de ce sa ti fie rusine la toate fetele li se mai intampla asa ceva + de asta ea e singura in care poti avea incredere Du-te fara retineri trage aer in piept si spune-i BAFTA
Si mie mi-a fost foarte rusine sa ii zic.Am stat cateva ore fara sa ii zic dar dupa m-am gandit ca si mama mea este fata si ea a avut.si nu este rusine...
Stai linistita,, e ceva foarte natural. da, pur si simplu spune-i ca ti-a venit ciclul. o sa te ajute cu cea mai mare placere.nu este un motiv sa te ascunzi de mama ta caci si ei i-a venit cand a fost tanara. tuturora ne vine!
Mami cred ca mi-a venit ciclu mami. Eu azi am devenit fata mare si asa i am spus?
Buna ma numesc Andreea am 13 ani mama m-a părăsit de la 6 ani si am rămas cu bunica de 65 de ani si cu tatăl meu, mama nu a mai vorbit cu mine de atunci m i-a venit menstruația si îmi este rușine sa i spun lui bunicamea ce ar trebui sa fac