| LoOvE a întrebat:

Hei! Am 13 ani si mi-a venit ciclu.Chestia cea mai jenanta e cum sa-i spun mamei:Hei mama mi-a venit chestia aia rosie sum cum. Voua unde vi s-a intamplat si cum i-ati spus mamei? Va rog

Răspuns Câştigător
| -=AleCS=- a răspuns:

Buna, eu sunt baiat si normal nu mi s-a intamplat laughing dar cred ca ar trebui sa ii spui, oricum ea trebuie sa se astepte la asa ceva de la tine, e ceva normal, nu ar trebui sa te jenezi, nu ai facut nimic rau ca sa iti fie jena. bafta

55 răspunsuri:
| mahoney a răspuns:

Lasa-i un biletel cu adresa de la acest topic happy

| Maryaaaaaa a răspuns:

Pur si simplu, nu trebuie sa te feresti. e ceva absolut normal.

| BubuLina999 a răspuns:

Mama cred ca mi. a venit menstruatia...eu asa i.am spus... da nu. i ceva extraordinar e normal asa ca spune*i

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Mami mi-a venit ciclu laughing

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Deci eu eram in baie si am strigat MAMAAAAAAA si i-am zis mi-a venit ciclul/menstruatia cum vrei sa ii zici. Pur si simplu!

| iubiricaa a răspuns:

Nu trebuie sa te jenezi ptk e absolut ceva normal...sh mama ta a trecut prin asta...

| Sabry a răspuns:

Mami mi-a venit... Sau mami nu mai sunt asa micuta... Dar sa nu te feresti de ea. Pentru ca daca ai vreo complicatie sau vreo problema te poate ajuta.batting eyelashes

| LALALALALALAAAAAA a răspuns:

Am zis... MAamiiiI! Cred ac mi-a venitlaughing Si gatathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiam cum sa-i spun la inceput.si mie imi era... dar pana la urma isi dadea seama si cum avem o relatie mai mult de prietenie poate s-ar fi simtit oarecum.asa ca nu mai aveam absorbantehee hee si i-am spus mamei ca.ma duc sa iau sampon(imi spusese dinainte) si niste obsorbante ca s-au terminat.ca mi-a venit. insa nu i-am spus celaughingsi si-a dat seama singurawinking. chiar si mie mi-a venit de curandwinkingbafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e mi s-a intamplat acasa din fericire, si i-am spus mamei: -mami, cred ca mi-a venit ciclul.Nu trebuie sa-ti fie rusine de mama ta(parerea mea). Spune-i, ca ea te poate ajuta, daca nu-i spui ei atunci cui? Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haide ma, ce e asa greu laughing. Eu m-am trezit dimineata, am vazut o pata, am luat telefonul si incep: "auzi, mi-a venit ciclu si n-am tampoane, ce pana mea fac, o sunt pe georgiana sa vina ea ca nu avem decat de alea subtiri". Ea a inceput sa zica: "vai, ce rau imi pare ca nu sunt acasa, ai crescut Claudia" (era la servici). Eu i-am zis sa o ai usor ca ma doare burta de innebunesc si am cautat abosrbante. Cea mai urata zi din viata mea, de atunci, o data pe luna ma doare burta de ma dau cu capul e pereti. Si au trecut 3 ani, mai am vreo 40 si scap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca te ai "dezvirginat" rolling on the floor)))) si daca te intreaba cine a facut-o i zici ca Mama natura happy
Hai acum fara gluma sunt baiat dar nu ai de ce sa ti fie rusine la toate fetele li se mai intampla asa ceva + de asta ea e singura in care poti avea incredere Du-te fara retineri trage aer in piept si spune-i BAFTA happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la ea si ii zici: Mami cand m-am dus la baie si m-am uitat aveam... Si ea imediat o sa-si dea seama si o sa-ti zaca geva de genu :Ti-a venit sau Vai fetita mea ai crescutlaughingBafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi-a venit dar mai murit mama sis in casa numai cu tata ce sa fac imi e rusine sa-i spun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu n am mama ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si mie trebuie sa-mi vie ciclul dar in schimb nu am mama ce sa fac imi este rusine sai spul lui tata eu am 11 ani cam pe la ce ani imi vine si ce sa fac imi ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ma ajutati si pe mine? mi-a murit mama am 11 ani si trebuie sa-mi vina ciclu ce sa fac? mi-e rusine sa-i spun tatalui ma ajutati si pe mine va rogg frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti spune:mama am ceva rosu pe chilot si nu stiu ce este. sau ii spui direct :mama mi-a venit ciclul.

Răspuns utilizator avertizat
| Horyka a răspuns:

1 radeti mustata inainte sa ii zici!

| ElizaaEly a răspuns:

Si mie mi-a fost foarte rusine sa ii zic.Am stat cateva ore fara sa ii zic dar dupa m-am gandit ca si mama mea este fata si ea a avut.si nu este rusine...

| nimeni_9181 a răspuns:

Stai linistita,, e ceva foarte natural. da, pur si simplu spune-i ca ti-a venit ciclul. o sa te ajute cu cea mai mare placere.nu este un motiv sa te ascunzi de mama ta caci si ei i-a venit cand a fost tanara. tuturora ne vine!

| vladalex90 a răspuns:

Cel mai simplu sa ii spui...

| Stefy_Stefy_1996 a răspuns:

Mami cred ca mi-a venit ciclu mami. Eu azi am devenit fata mare si asa i am spus?

| Iuliana126 a răspuns:

Buna ma numesc Andreea am 13 ani mama m-a părăsit de la 6 ani si am rămas cu bunica de 65 de ani si cu tatăl meu, mama nu a mai vorbit cu mine de atunci m i-a venit menstruația si îmi este rușine sa i spun lui bunicamea ce ar trebui sa fac