Buna, eu sunt baiat si normal nu mi s-a intamplat dar cred ca ar trebui sa ii spui, oricum ea trebuie sa se astepte la asa ceva de la tine, e ceva normal, nu ar trebui sa te jenezi, nu ai facut nimic rau ca sa iti fie jena. bafta
Pentru cea cu raspunsul anonim, exista remedii naturale, poate nu ar strica sa incerci asa ceva, citeste aici ce indicatii sunt date pentru dimenoree: http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php
Sper sa te ajute si sa te bucuri mai mult de tine, de feminitatea ta.
Eu m-am dus la ea, urland de bucurie...mami, mami, mi-a venit... din urmatoare luna, nu am mai fost fericita
Ii spui:Mami mi-a venit ciclu. Pana la urma cat sa te ascunzi. E ceva absolut normal, nicio fata nu scapa, la varsta ta e normal, si gandeste-te ca si mamei tale i-a venit odata pentru " prima oara"
Mama cred ca mi. a venit menstruatia...eu asa i.am spus... da nu. i ceva extraordinar e normal asa ca spune*i
Deci eu eram in baie si am strigat MAMAAAAAAA si i-am zis mi-a venit ciclul/menstruatia cum vrei sa ii zici. Pur si simplu!
Nu trebuie sa te jenezi ptk e absolut ceva normal...sh mama ta a trecut prin asta...
Mie mi-a venit la 14 ani. M-am dus la ea"Mami, mi-a venit pentru prima dată. Dă-mi şi mie bani pentru absorbante. Mersiiii! Paaaa!" Nu trebuie să-ţi fie ruşine, n-are rost. şi ea trece prin asta şi ştie cum e.
Spune-i ca te ai "dezvirginat" )))) si daca te intreaba cine a facut-o i zici ca Mama natura
Hai acum fara gluma sunt baiat dar nu ai de ce sa ti fie rusine la toate fetele li se mai intampla asa ceva + de asta ea e singura in care poti avea incredere Du-te fara retineri trage aer in piept si spune-i BAFTA
Eu am sunat-o pe mama si i-am zis ca mi-a venit ciclul. Ea mi-a zis unde sunt absorbantele si gata... am plecat la scoala
Si mie mi-a fost foarte rusine sa ii zic.Am stat cateva ore fara sa ii zic dar dupa m-am gandit ca si mama mea este fata si ea a avut.si nu este rusine...
Buna ma numesc Andreea am 13 ani mama m-a părăsit de la 6 ani si am rămas cu bunica de 65 de ani si cu tatăl meu, mama nu a mai vorbit cu mine de atunci m i-a venit menstruația si îmi este rușine sa i spun lui bunicamea ce ar trebui sa fac
Mami cred ca mi-a venit ciclu mami. Eu azi am devenit fata mare si asa i am spus?