| LoOvE a întrebat:

Hei! Am 13 ani si mi-a venit ciclu.Chestia cea mai jenanta e cum sa-i spun mamei:Hei mama mi-a venit chestia aia rosie sum cum. Voua unde vi s-a intamplat si cum i-ati spus mamei? Va rog

Răspuns Câştigător
| -=AleCS=- a răspuns:

Buna, eu sunt baiat si normal nu mi s-a intamplat laughing dar cred ca ar trebui sa ii spui, oricum ea trebuie sa se astepte la asa ceva de la tine, e ceva normal, nu ar trebui sa te jenezi, nu ai facut nimic rau ca sa iti fie jena. bafta

55 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pentru cea cu raspunsul anonim, exista remedii naturale, poate nu ar strica sa incerci asa ceva, citeste aici ce indicatii sunt date pentru dimenoree: http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php
Sper sa te ajute si sa te bucuri mai mult de tine, de feminitatea ta.

| Mia a răspuns:

Eu m-am dus la ea, urland de bucurie...mami, mami, mi-a venit... din urmatoare luna, nu am mai fost fericita sad

| CreepyCrow a răspuns:

Mamaaaaaaaaaaaaaa!
Cod rosu!

| anotherhumanbeing a răspuns:

Ii spui:Mami mi-a venit ciclu. Pana la urma cat sa te ascunzi. E ceva absolut normal, nicio fata nu scapa, la varsta ta e normal, si gandeste-te ca si mamei tale i-a venit odata pentru " prima oara"

| BubuLina999 a răspuns:

Mama cred ca mi. a venit menstruatia...eu asa i.am spus... da nu. i ceva extraordinar e normal asa ca spune*i

| LALALALALALAAAAAA a răspuns:

Am zis... MAamiiiI! Cred ac mi-a venitlaughing Si gatathinking

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Mami mi-a venit ciclu laughing

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Deci eu eram in baie si am strigat MAMAAAAAAA si i-am zis mi-a venit ciclul/menstruatia cum vrei sa ii zici. Pur si simplu!

| iubiricaa a răspuns:

Nu trebuie sa te jenezi ptk e absolut ceva normal...sh mama ta a trecut prin asta...

| ioana_6413 a răspuns:

Mie mi-a venit la 14 ani. M-am dus la ea"Mami, mi-a venit pentru prima dată. Dă-mi şi mie bani pentru absorbante. Mersiiii! Paaaa!" laughing Nu trebuie să-ţi fie ruşine, n-are rost. happy şi ea trece prin asta şi ştie cum e.

| Horyka a răspuns:

1 radeti mustata inainte sa ii zici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca te ai "dezvirginat" rolling on the floor)))) si daca te intreaba cine a facut-o i zici ca Mama natura happy
Hai acum fara gluma sunt baiat dar nu ai de ce sa ti fie rusine la toate fetele li se mai intampla asa ceva + de asta ea e singura in care poti avea incredere Du-te fara retineri trage aer in piept si spune-i BAFTA happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la ea si ii zici: Mami cand m-am dus la baie si m-am uitat aveam... Si ea imediat o sa-si dea seama si o sa-ti zaca geva de genu :Ti-a venit sau Vai fetita mea ai crescutlaughingBafta!

| vladalex90 a răspuns:

Cel mai simplu sa ii spui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi-a venit dar mai murit mama sis in casa numai cu tata ce sa fac imi e rusine sa-i spun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu n am mama ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si mie trebuie sa-mi vie ciclul dar in schimb nu am mama ce sa fac imi este rusine sai spul lui tata eu am 11 ani cam pe la ce ani imi vine si ce sa fac imi ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ma ajutati si pe mine? mi-a murit mama am 11 ani si trebuie sa-mi vina ciclu ce sa fac? mi-e rusine sa-i spun tatalui ma ajutati si pe mine va rogg frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti spune:mama am ceva rosu pe chilot si nu stiu ce este. sau ii spui direct :mama mi-a venit ciclul.

| IIIx333III a răspuns:

Eu am sunat-o pe mama si i-am zis ca mi-a venit ciclul. Ea mi-a zis unde sunt absorbantele si gata... am plecat la scoala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru shtephie):

La mine nu e asa

Răspuns utilizator avertizat
| ElizaaEly a răspuns:

Si mie mi-a fost foarte rusine sa ii zic.Am stat cateva ore fara sa ii zic dar dupa m-am gandit ca si mama mea este fata si ea a avut.si nu este rusine...

| Iuliana126 a răspuns:

Buna ma numesc Andreea am 13 ani mama m-a părăsit de la 6 ani si am rămas cu bunica de 65 de ani si cu tatăl meu, mama nu a mai vorbit cu mine de atunci m i-a venit menstruația si îmi este rușine sa i spun lui bunicamea ce ar trebui sa fac

| Stefy_Stefy_1996 a răspuns:

Mami cred ca mi-a venit ciclu mami. Eu azi am devenit fata mare si asa i am spus?