| Malinaaaaaaa a întrebat:

Hei☺Am o problema si am nevoie de un sfat.Eu am o garsoniera si de doi ani stau cu o prietena care imi da 200 lei pe luna fara alte plati.Problema e ca de anul asta imi face numai neplaceri:imi aduce o fata cu care mai si doarme fra ca eu sa stiu,cand sunt plecata la tara,ma minte incontinuu, iar parintii ei calculeaza gazda pe zile, spun ca e prea mult si vorbesc foarte urat de mine si prietenul me.Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

O bagi impersonal si gata, in sensul ca ii explici ca are doua saptamani (sau mai putin sau cat doresti) sa se mute deoarece vrei sa te muti cu prietenul tau in garsoniera, si asta este.

Aceasta abordare in cazul in care o mai vrei prietena...

Altfel, o rogi sa paraseasca casa, imediat. Ii dai banii inapoi ca sa nu aiba scandal si ocupa-te sa ai cu tine un butuc de usa pe care sa il schimbi in momentul in care a plecat.

Si gata.

De ce te stresezi atata?

11 răspunsuri:
| nustiu2 a răspuns:

Daca ea sta la tine cu chirie ai putea sa incerci sa o dai afara dar daca stati amandoua dar impartiti chiria ai putea sa mergi singura

| Zullabar a răspuns:

O dai afara ce alt ceva poti face...
ii spui ca nu mai vrei chirias sau eu stiu. orce ii poti spune. dar daca sta singura in garsoniera are tot dreptu de a aduce alte persoane

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii spui ca vrei sa stai singura si sa isi caute alta chirie... simplu

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Ii poti spune pur si simplu ca iti creaza neplaceri si ca ai vrea sa plece. E casa ta si nu are de ce sa te minta deoarece se foloseste de bunurile tale. Daca familia ei vorbeste urat despre tine nu este in regula deoarece fisa sta la tine. Asa ca mai bine i-ai spune sa plece deoarece nu ai nevoie de oameni care iti inseala increderea.

| Sorynnn21 a răspuns:

Dao afara nu esti obligata sa accepti jignirile familiei ei.

| darrio2007 a răspuns (pentru Zullabar):

Nu sta singura daca ai fi citit mai bine.

| Mălinaaaaaaa1235742 a răspuns:

Garsoniera e a mamei mele.Eu nu am luat in gazda pentru bani ci pentru a nu ma simti singura.Noi suntem prietene de 13 ani si nu as vrea sa stricam relatia.

| anonimg a răspuns:

De cele mai multe ori este bine sa locuiesti singur chiar daca este mai greu cu cheltuielile.

| BadAngel3 a răspuns:

Ai putea sa o dai afara. Ori ii spui ca nu mai vrei chiriasi si vrei sa fi singura ori ii spui ca o sa se mute la tine prietenul tau. Iii dai banii inapoi si ii spui sa plece.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Mălinaaaaaaa1235742):

Gaseste un baiat, pretindeti ca sunteti iubiti si ca se muta el la tine. big grin

| ywar a răspuns:

Faci plangere inspectorilor antifrauda ANAF si aia o sa-i faca moara in c.r. Acum serios! Contract de inchiriere? Ea trebuie sa se inscrie in cartea imobilului in maxim 15 zile de la stabilirea resedintei. Viza de flotant? Daca nu reclamatie la politie dar ma tem ca ti-o iei si tu.