| oanasunshine a întrebat:

Hei. Am si eu o intrebare. De ce un baiat care sustine ca nu place o anumita fata, se da mare in preajma ei, se baga in seama si se uita dupa ea? Si atunci cand cineva il intreaba daca o place, el zice ca e "naspa". De ce ar mai face-o pe smecheru' daca atunci cand este intrebat, zice altceva? laughing Funda.

8 răspunsuri:
| sabinutza97 a răspuns:

Baietii.un mister de nedeslusit big grin

| Elena11 a răspuns:

Probabil nu vrea sa recunoasca in fata celorlalti ca o place pe fata respectiva. Baietii sunt ciudati laughing

| 93Anna93 a răspuns:

Depinde.Poate sa o placa pe fata si sa nu vrea sa recunoasca, sau poate sa nu ii pese de ea si faca misto, asa pur si simplu. Eu una nu as pune mare pret pe un baiat care sa zica ca o fata e "naspa".

| Mariaaa234 a răspuns:

Buna! eu cred ca te place dar nu vrea sa spuna nimanui!

| MysteryMen a răspuns:

Pai tocmai pentru ca o place face asa... Asa fac multi baieti (aproape toti) e un fel de instinctlaughing se da mare dar nu recunoaste pentru ca ii este frica as o faca nu este pregatt sa aiba o relatie...sau este timidbig grin

| SilverK a răspuns:

Sustine ca nu o place pentru ca ii e rusine in fata celorlalti baieti sau crede ca este ceva nepotrivit pentru el...
Sunt baiat si cunosc comportamentul. Daca esti tu si il si placi, vorbeste cu el, se va inmoia probabil si va recunoaste. Ai grija sa fii singura cu el, daca in preajma vor mai fii inca 10, va sustine ce a sustinut si pana acum.

| oanasunshine explică (pentru SilverK):

Mda, eu sunt. laughing
el acum cateva luni a fost cu o fata mai mare ca el iar eu sunt cu un an mai mica. o fi si de asta laughing

| Allexutza14 a răspuns:

Buna, am si eu o prietena care a patit la fel. O suna, o intreba cf si pe urma pleca. Pana cand l-a vazut ca statea cu o alta fata si de ea facea doar misto! sper sa te ajute happy