Hey! Pai poate bunica ta vrea sa-ti transmita un mesaj. Daca ai visat-o asa, poate ca nu a ajuns in ceruri. Dar, poate ca ai vorbit in ziua respectiva de bunica ta si de asta ai visat-o. Visele sunt de 3 tipuri: de la satan, Domnul si ceea ce faci in ziua aia, sau cv care te remarca.
Pai de gandit nu m-am gandit.a murit acum 3-4 ani..in martie se fac 3 sau 4 ani....Si ea si bunicul meu au insemnat foarte mult pentru mine chiar daca bunica era de fapt sora bunicii mele adevarate pe care eu nu am cunoscut-o niciodata..In fiecare zi ma gandesc la ambii deoarece imi este foarte dor de ei si imi erau ca niste parinti
Pai,stii ca uneori visele pot fi extrem de ciudate si cum probabil ai fost socata de moarta bunicii tale, asta a ramas intiparit in mintea ta si ai visat-o. Acuma, tu nu prea ai ce sa faci si nici nu poti sti daca e un semn. Este un site despre semnificatia viselor, scrii asta pe google si iti alegi rubrica care te intereseaza.
Nu m-a marcat atat de tare moartea bunicii cat m-a marcat moartea bunicului..Ciudat imi pare ca ambii au murit in acelasi an(bunica in martie si bunicul in mai), pe ambii i-am vazut pentru ultima data vii cand urcau in ambulanta, ambii au murit in spital, uneri simt ca sunt langa mine, si ambii mi-au oferit aceeasi iubire parinteasca de care am avut nevoie...
Scuze, nu stiu cum as mai putea sa te ajut, dar in schimb ai putea sa te uiti pe site-ul sugerat de mine totusi...