anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, ca să vă explic cum stă situația: telefonul prietenului meu s-o stricat și i-am dat eu un telefon vechi de al meu. Și atunci m-am uitat puțin la pozele lui și el e genul care nu șterge nimic. Adică dacă face screenshot din greșeală nu îl șterge. Și are multe poze, de la prieteni cu screenshot-uri etc. Din ce am văzut eu. Și după nu o mai vrut să mă lase că nu era nici el sigur ce mai are pe acolo și să nu văd eu. Și oarecum îl înțeleg că nu are chef să stea să își facă curat în galerie dar mă deranjează că poate și probabil mai are poze cu fosta și cine știe ce mai are... și nu știu ce să fac. Mă deranjează doar gândul. M-am oferit eu să îi fac curat dar nu vrea să mă lase. Voi ce ați face în locul meu? Sunt eu exagerată și ar trebui să o las așa sau să insist să își facă curat și să șteargă din ele?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa ii dai o resetare din fabrica. Telefonului nu prietenului.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar trebui sa ii respecti intimitatea...

| Continchiscontsters a răspuns:

Eu nu am de unde sa știu dacă ascunde ceva în telefonul tău față de tine eu nu-l cunosc nu-l știu.

| MarcelCianu a răspuns:

Dar el e de capul lui? Ia telefonul si uita-te in el. Daca te enerveaza tranteste-l de asfalt. Cine se crede astaZ?

| Ganz a răspuns:

Ți-aș spune că are ce ascunde, într-o relație normala nu pot fi taine, sunt băiat.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Ganz):

Asa ar spune o fata laughing
Poate sa aiba si dickpic-uri in telefonul ala, din punct de vedere moral, nu ar trebui sa te intereseze, atata timp cat te intelegi bine cu el. Si in plus, nu e treaba ta sa ii umbli tu in telefon. E viata lui. Nu e ok sa invadezi intimitatea nimanui, fie el iubit sau strain.

| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

Din punct de vedere moral nu ar trebui să aibă așa ceva și în primul rând din respect. Nu e chiar așa. Am umblat în telefonul meu, nu în al lui. Și nu ar trebui să aibă o problema cu asta atâta timp cât nu are nimic de ascuns. Cred că asta nu e invadatul intimității atâta timp cât e iubitul tău și faceți alte chestii mult mai intime…? adică ălea nu sunt prea intime dar ce are unul și altul în telefon e prea intim. Lol hai că m-ați ajutat de numa ce să zic. Răspunsuri date numai la mișto. happy Mai bine lipsă.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai ființă cu darul rațiunii, nu e normal să umbli in lucrurile altuia ( telefon, jurnal, acte, etc.) Nu contează că ești iubita lui, mama lui, străin, rudă, etc. Plus că nici nu e sănătos să împărtășești absolut totul într-o relație, că dispare toată iubirea și respectul pentru ala/aia de lângă tine.
Dacă te mănâncă să știi absolut tot despre partenerul de viață, înseamnă că nu ai încredere în el, deci aia nu e iubire, ci obsesie. Iubirea nu înseamnă control absolut asupra vieții altuia.