Eu nu am de unde sa știu dacă ascunde ceva în telefonul tău față de tine eu nu-l cunosc nu-l știu.
Dar el e de capul lui? Ia telefonul si uita-te in el. Daca te enerveaza tranteste-l de asfalt. Cine se crede astaZ?
Ți-aș spune că are ce ascunde, într-o relație normala nu pot fi taine, sunt băiat.
Asa ar spune o fata
Poate sa aiba si dickpic-uri in telefonul ala, din punct de vedere moral, nu ar trebui sa te intereseze, atata timp cat te intelegi bine cu el. Si in plus, nu e treaba ta sa ii umbli tu in telefon. E viata lui. Nu e ok sa invadezi intimitatea nimanui, fie el iubit sau strain.
Din punct de vedere moral nu ar trebui să aibă așa ceva și în primul rând din respect. Nu e chiar așa. Am umblat în telefonul meu, nu în al lui. Și nu ar trebui să aibă o problema cu asta atâta timp cât nu are nimic de ascuns. Cred că asta nu e invadatul intimității atâta timp cât e iubitul tău și faceți alte chestii mult mai intime…? adică ălea nu sunt prea intime dar ce are unul și altul în telefon e prea intim. Lol hai că m-ați ajutat de numa ce să zic. Răspunsuri date numai la mișto. Mai bine lipsă.
Mai ființă cu darul rațiunii, nu e normal să umbli in lucrurile altuia ( telefon, jurnal, acte, etc.) Nu contează că ești iubita lui, mama lui, străin, rudă, etc. Plus că nici nu e sănătos să împărtășești absolut totul într-o relație, că dispare toată iubirea și respectul pentru ala/aia de lângă tine.
Dacă te mănâncă să știi absolut tot despre partenerul de viață, înseamnă că nu ai încredere în el, deci aia nu e iubire, ci obsesie. Iubirea nu înseamnă control absolut asupra vieții altuia.