Evelina draga! Din ceea ce spui tu proportia mai mare duce catre obsesie si mai putin catre iubire. Daca-l iubesti ofera-i libertatea sa alega el ce este mai bun pentru el. Daca considera ca te mai vrea in viata lui te va cauta. Faptul ca ai ajuns sa-l controlezi zi de zi este o problema pentru tine. Incearca sa te detasezi avand alte activitati. O zi frumoasa
Din moment ce ți a zis să l uiți că nu te mai iubește, e clar că nu mai așteaptă semne de la tine. Părerea mea e să ți cauți altă ocupație, nu l mai căuta, pentru că e normal să i se ia și lui. O să treacă timpul și dacă îți va simți lipsa, o să îți scrie el și o să încerce din nou ceva cu tine. Dar repet, nu l mai căuta, sincer nici eu n aș sta cu o persoană stresantă care stă în sufletul meu 24/24
Sucuza-mi indiscretia, de unde esti si cati ani ai?
Sa pari o disperată? Esti clar disperată după el. Daca nu te mai vrea, lasa-l in pace.
Sincer si eu unul mi-as dori sa am pe cineva care sa ma sufoace cu iubire. Dar na, toate la timpul lor.
Ce ar fi să îl blochezi pe Facebook pentru a nu-l mai urmări? Mai ales că ți-a zis că nu te mai iubește.
E primul, sau poate nu, din viața ta?
În mod sigur nu este ultimul.
Modul dtale de a vedea o relație produce suferință.
Cum se poate micșora, elimina aceasta,
Cu o mantră.
Să îl numim Ion.
Ion nu este prorprietatea mea. Ion este partenerul meu, atât timp cât vrea el.
Asta este mantra salvatoare, care trebuie repetată și aplicată.