Eu nu am nimic din astea doua. imi urasc familia si m am distantat de prieteni. da, uneori ma simt singura, dar nu disper, m am obisnuit.
Hmm...Mi-ar fi foarte greu, m-as simti de parca as fi ramas singura pe lume, insa m-as obisnui si as merge inainte acceptand situatia.Pentru ca daca nu exista acceptare, nu exista viitor.
As incerca sa-i recuperez. Nu pot trai fara ei pentru ca fac parte din viata mea si fiecare ocupa un loc special. Succes! O zi frumoasa!
Eu as trai un mare soc si cred ca as plange foarte mult. Dupa as incerca sa-mi revin si sa-mi fac alti prieteni, cat despre familie...nu mi-as putea face alta.
Tocmai asta voiam sa raspund.Nu va mai ganditi la cei rau ca o sa suferiti.Mentineti gandurile pozitive si ignorati astfel de ganduri.
Ar fi foarte greu.Pe mine ma ajuta mult situl jw.org pentru ca primesc sfaturi utile.
Referitor la indicatiile venite dintr-o parte sau alta, "take care", un "studiu" oferit de o sectă nu este altceva decât un curs de "initiere" in secta respectiva, de manipulare prin nuante si sensuri alterate, de orientare si formare însuşi a modului de a privi lucrurile într-un anumit fel, dorit de ei, viciat...
Si..., o dată ce modul de gândire este viciat, toate ideile vor fi forţat interpretate în acea direcţie.
Sute de secte oferă pe la noi "Studiile biblice" şi tot atâtea moduri de interpretare diferite vor exista, pentru a se crea impresia că Scriptura susţine fix gruparea lor.
De aceea există astăzi aproape 40000 de secte rupte de Biserică…
As incerca sa-mi fac o alta "familie", una formata din restul umanitatii...
Cred ca am inceput deja...
anonim_4396 întreabă: