Ce dragut! de ar avea si amicii mei creierul tau . Dupa ce te imbratiseaza. da-i un pupic pe obraz... stai langa ea fa glume fa-o sa rada. cum ne place noua:*
Ia si tu cu tine "10 20 30" de prieteni ca sa ai curaj. Asa te vei simti cam nasol intre atata lumea pe care nu o cunosti "cred". Deci nu trebuie sa faci prea multe cand iesiti in grup... o imbratisare un pupic si e cam de ajuns
Apropo, am uitat sa mentinonez ca urmeaza sa-i dau si un trandafir . Cum as putea sa o abortez si sa il dau? :X
Asta e o iubire de aia copilărească, total adorabilă; x
Dacă vrei să treci la următorul pas cu fata asta arată-i că ți la ea prin simple gesturi..gen: după ce te ia în brațe dă-i un pupic pe frunte sau pe obraz (așa cu ne place nouă fetelor), atingei ușor mâna. știi tu, gesturi din astea pe care o fată le adoră.
Sau dacă ar fi să vă mai întâlniți (doar voi 2) dăi o floare (una singură) semn că ești romantic, sau când stai lângă ea fă-o să râdă semn că îți place distracția și amuzamentul.Pur și simplu trebuie să o lași să te cunoască și așa vă ve-ți apropia și mai mult.Multă baftă ^ ^
Te duci la ea, o săruți pe obraz și apoi îi dai trandafirul.