| Gabi133737 a întrebat:

Hei big grin.

Buna ziua, vreau sa va cer de pe acum scuze, daca am gresit categoria. happy.

Bun, deci. as vrea sa va cer sfatul in legatura cu. ce sa fac.
De curand am cunoscut o fata, la care am ajuns sa tin enorm de mult, si am observat ca chiar si ea tine la tine. De curand o sa ma intalnesc cu ea, iar eu nu prea stiu cum sa reactionez. acolo o sa fie doar prietenii ei, iar eu o sa fiu intre toti.
Cum sa ma comport. pe mess mi-a spus ca ii e foarte dor de mine (si mie de ea), si ca, cand o sa ajung acolo, o sa-mi dea un hug. cum sa reactionez.? Stiu, sa merg si eu la ea, sa o imbratisez. dar dupa? Tin foarte mult la ea. si as vrea sa creez ceva intre mine si ea. :3.

Sper ca m-am exprimat corect, si sper sa primesc raspunsi. si iertati-ma daca v-am facut sa va pierdeti timpul.. Apropo, am 15 ani, ea 13.

Răspuns Câştigător
| AidaCR a răspuns:

Ce dragut! love struck de ar avea si amicii mei creierul tau laughing. Dupa ce te imbratiseaza. da-i un pupic pe obraz... stai langa ea fa glume fa-o sa rada. cum ne place noua:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...ce trebuie tu sa faci e sa fi tu insuti.Ca doar asta esti tu si n-ar avea rost sa porti o masca langa fata la care tii

Apropo, cam mare diferenta de varsta.Dar ma rog, e doar parerea mea

| Andreyyw a răspuns:

Ia si tu cu tine "10 20 30" de prieteni ca sa ai curaj. Asa te vei simti cam nasol intre atata lumea pe care nu o cunosti "cred". Deci nu trebuie sa faci prea multe cand iesiti in grup... o imbratisare un pupic si e cam de ajuns

| Gabi133737 explică:

Apropo, am uitat sa mentinonez ca urmeaza sa-i dau si un trandafir big grin. Cum as putea sa o abortez si sa il dau? :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e o iubire de aia copilărească, total adorabilă; x

Dacă vrei să treci la următorul pas cu fata asta arată-i că ți la ea prin simple gesturi..gen: după ce te ia în brațe dă-i un pupic pe frunte sau pe obraz (așa cu ne place nouă fetelor), atingei ușor mâna. știi tu, gesturi din astea pe care o fată le adoră.

Sau dacă ar fi să vă mai întâlniți (doar voi 2) dăi o floare (una singură) semn că ești romantic, sau când stai lângă ea fă-o să râdă semn că îți place distracția și amuzamentul.Pur și simplu trebuie să o lași să te cunoască și așa vă ve-ți apropia și mai mult.Multă baftă ^ ^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabi133737):

Te duci la ea, o săruți pe obraz și apoi îi dai trandafirul.happy