| AleeePunct a întrebat:

Hei. Deci cum sa incep..azi am iesit in oras si m-am intalnit cu niste prietene si cu un baiat cu care ma inteleg foarte bine. Faza e ca fetele mi-au spus ca el ma place laughing Ma rog, s-a facut seara si am ramas doar eu cu el afara, nu stiam cum sa mai facem incat sa ramanem mai mult timp impreuna. Am mai povestit si in cele din urma ne-am plimbat ceva timp prin oras. Nu stiu ce sa cred, adica el se uita intr-un fel destul de ciudat la mine, ba chiar m-a condus pana acasa si mi-a spus sa ne intalnim si maine rolling on the floor Eu incep oarecum sa am sentimente fata de el 0. o, voi ce credeti, el chiar ma place?

8 răspunsuri:
| Skullace a răspuns:

E o prietenie doar asteapta pana ce se imbraca in roz si face gesturi din alea tongue de GAy si daca iti place mult noroc e ca intr-un film pe care l-am vazut ieri 2 baieti sau indragostit de o fata si fata nul placea pe nici unul dintre iei si i tot punea sa faca gesturi de tandrete unul cu celalalt si pana la urma ia pus sa se pupe si unul dintre ei ii placea laughing deci straight face mult noroc la GAYciune

| AleeePunct explică (pentru Skullace):

laughing Nu are nici o legatra

| MiculFaraon a răspuns:

Pai este o prietenie momentan. Dar daca continue sa te scoata afara sau sa te invite pe undeva cred ca simte ceva pentru tine. Iti poti da si tu seama dupa felul cum vorbeste daca are emotii sau daca vrea sa te ia in brate. Pa-pa happy

| onasis1961 a răspuns:

Din ce spui ta, cam asta pare! Lasa relatia sa decurga normal mai departe si fii atenta la detalii!

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Da! Absolut! Daca spui ca se uita intr-un anumit fel la tine atunci e innebunit dupa tine. Crede-ma.happy in ziua de azi nu multi baieti mai fac gesturi dragute pentru fete.El chiar te place si daca si tu il placi atunci ce mai asteptati si fiti impreuna. Succeshappy

| Erica33 a răspuns:

Bineinteles fatop!

| Fluffy69 a răspuns:

Eu cred ca te place, sa stii ca majoritatea baietiilor nu sunt la fel de draguti, daca te-a invitat sa va intalniti si maine inseamna ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine si intr-un final te v-a intreba daca doresti sa ii fi prietena! Eu zic sa incerci, nu toti baietii sunt asa. Sper ca ti-am fost de folos bafta! :*

| Skullace a răspuns (pentru AleeePunct):

Sincer n-am gandit ce am spus am spus asa ce mi-a iesit din gura rolling on the floor)))