| xRaffy a întrebat:

Hei! Dilema de azi la care ma gândesc de ceva timp.
De ce se grăbesc fetele care au între 18-25 sa se căsătorească și ajung sa rămână însărcinate și sa rămână singure cu ochii în soare crescând un copil? Și de ce bărbați fug când aud ca a rămas fata însărcinată și nu își asuma ce au făcut și sa păstreze în continuare relația cu fata care cred eu ca ar trebui sa existe iubire pana la urma.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cred ca te gandesti la cazuri izolate.

| xRaffy explică (pentru suntserios):

Nu e caz izolat. Sunt mai multe situați întâlnite de mine care m-au lăsat masca. Chiar o fata din firma a pățit asta.

| Werrich a răspuns:

Pai se vor doamne și ei vor doar sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric se grabesc mai putin ca mai demult.
La 18 ani putine se grabesc, dar la 25 de ani trebuie sa se grabeasca. Biologic este recomandat sa devine mamici inaintea varstei de 30ani. Dupa aia treptat pot avea probleme mai mari cu fertilitatea, probleme de sanatate ulterioara.
La faza ca de ce barbatii fug, asta difera de la caz la caz, dar nu e generalitate.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Si despre mama ta crezi acelasi lucru? happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru xRaffy):

Pentru ca nu se cunosc deloc cu aia in fata carora desfac picioarele, din pacate...

| Dismally a răspuns:

Nu stiu de ce dar observ de ceva ani foarte multe mamici tinere singure, nu stiu daca este o alegere, o coincidenta ori altceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

In multe cazuri e vorba de faptul ca aia de le-au inseminat sunt niste inapti, dar uneori si-au dat seama cu ce tzacanite s-au combinat abia dupa ce a aparut copilul. Si mai exista si posibilitatea unor carieriste care au turnat un copchil si il cresc singure - toata stima si respectul pentru ele. A, da, si sa nu uitam ca foarte multe familii sunt cu tatii plecati la munca prin strainatate, din pacate...

| mgtow a răspuns:

Incep sa se adapteze ca strainele. Asa fac astea din uk la 15 - 16 copii apoi singure. La noi e lipsa de educatie sexuala si se risca pentru o nimic toata. Nu se gandesc ce le asteapta cine se uita la ele cand au copil... pun pariu ca fosta la fel va pati are 26 acum crede ca si-a gasit unu bun care sincer pare trista amintire dar na poate e bun la suflet urat la fata... dupa un timp il inseala & pe el ramane cu copilu singura ca na asa ii convine nu.i pasa de tacsu. I-am zis ca un copil are nevoie de amandoi nu face fata singura la el cu banii si sustinerea, panarama de fel nu e serioasa departe nu ajunge. Astia nu vor nunta nici copil pentru ca le place sa traiasca bine in viata, sa ai ce vrei fara sa cresti un copil inseamna bani mai multi si mai multe mofturi se permit

| Freya1 a răspuns:

Sunt mai multe cauze.
Sunt fete ce au o situație nașpa acasa si vor sa scape de ea prin maritis,Sunt fete carora nu le prea place munca si cand pun mana pe unu cu bani ii fac un copil,Sunt fete ce se îndrăgostesc foarte tare si din neglijență sau neștiință raman însărcinate si atunci trebuie sa se căsătorească, Sunt unele ce fac copii sa il tina pe ala langa ele, Sunt fete ce asta isi doresc, sa fie mame tinere si sunt unele ce au o problemă de sănătate și daca nu fac copii mai tinere riscă să nu mai poată mai in colo.
Unele isi asuma ca vor rămâne mame singure iar altele probabil din lipsa de experiență aleg persoana greșită.
Si la băieți sunt situați diferite.
Mulți au aventuri din care reiese un copil si atunci clar nu il vor pentru ca nu o iubesc pe fata respectiva (cazuri de bărbați insurati ce au amanta, aventură de o noapte într-un club sau de o vara).Mai sunt uni ce au o prietenie cu beneficii si atunci clar nu vor copii cu respectiva.Mai sunt băieți ce se considera prea tineri sau instabili financiar si se sperie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ce ai zis tu acolo... sunt putine cazuri, nu este mereu asa.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Sunt cazuri izolate, dar acestea ies in eidenta, fiind cazuri in afara normalului.